Избор на категория
Вашата количка

Анавар Maxpharm

Активна съставка на продукта: Оксандролон

Към 2021 година, този продукт е един от най-поръчваните и съответно с много високо качество.

SH | Спортни храни препоръчва анаварът на Максфарм.

Производител: Maxpharm Canada

Съдържание: 60 таблетки по 10 мг Анавар, орален Анаболен стероид

Anavar Maxpharm (Анавар - Оксандролон) или познат също с Oxandrolone е високо анаболен и ниско андрогенен. Причинява значително увеличение на синтеза на протеини и подобрява азотния баланс. Не ароматизира, няма странични ефекти свързани с естрогена, не задържа вода и не предизвиква гинекомастия. Не повишава телесното тегло и стопява подкожни мазнини.

Прием на Анавар

Приема на Оксандролон, обикновено е от 30 до 60 мг дневно. Продукта на се отличава по качеството на суровината си и дори 20 мг дневно от състава му работи при всички мъже. Дозирането при жени е наполовина.

Този анаболен стероид често се комбинира със Стромба. А един от най-великите културисти за всички времена - Франк Зейн го е комбинирал с Примоболан.

Ефекти от Anavar Maxpharm

Подобрява релефа и помага за стопяването на подкожните мазнини. Културистите го използват в цикли за изчистване.

Резултати с Oxandrolone

Придава чист и твърд вид на мускулатурата.

Допълнителна информация за Оксандролон

Орален анаболен стероид, получен от дихидротестостерон. Разработен е с целта да се раздели анаболния от андрогенния ефект и няма значима естрогенена или прогестеронова ефективност.

Характеризира се с това, че е един от най-леките анаболни стероиди, в сравнение с другите такива препарати.

Оксандролон е пригоден е за насърчаване на растежа, плътността и качеството на мускулната тъкан без значителните странични ефекти, присъщи за повечето анаболни стероиди.

В анализи, милиграм от препарата показва шест пъти по-висока анаболна активност от тестостерона като същевременно има значително по-малка андрогенност.

Този стероид е един от любимите в диетата на културисти и лекоатлети, които се стремят към чиста и качествена мускулна тъкан без мазнини или задържане на вода.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5