Избор на категория
Вашата количка

Masteron Maxpharm

Masteron Maxpharm 1000 mg е с активен състав Drostanolone Propionate.

Този продукт е канадски на фармацевтичната компания Maxpharm и представлява флакон от 10 мл за интрамускулни инжекции.

За разлика от повечето познати анаболни стимуланти, Masteron Maxpharm съдържа 100 мг реален състав на субстанцията Дростанолон пропионат в 1 мл.

Информация за Masteron Maxpharm

Този Канадски Мастерон е предназначен за всички, които държат на безкомпромисно качество и търсят висок клас анаболи.

Мастерон на Максфарм, познат на българския пазар, се отличава качествено от другите познати спортни стимуланти.

Флаконът съдържа 100 мг пречистен Дростанолон пропионат в 1 мл и се равнява на 10 ампули по 100 мг активно вещество Drostanolone propionate.

Masteron Maxpharm е предназначен за всички, които държат на безкомпромисно качество и търсят висок клас анаболни стероиди и спортни храни.

Мастерон е особено подходящ за атлети, чувствителни към естрогена!

Masteron с активна съставка Дростанолон пропионат се използва предимно от спортисти, които целят повишаване твърдоста и плътноста на мускулатурата си.

Мастерон Максфарм с активна съставка дростанолон е производен на дихидротестостерон като основата на DHT е модифицирана с 2-метил група, за да се увеличат анаболните свойства на продукта.

Така той става по-ефективен в изграждането на мускулна тъкан.

Действие на продукта Мастерон Максфарм

Masteron Maxpharm е средство за солидно увеличаване на мускулната маса и сила като това обикновено е съпроводено и от редуциране на подкожните мазнини.

Мастерон Максфарм не ароматизира дори и в по-високи дози, поради което няма нужда от прием на Кломифен или Nolvadex.

Той често се използва от спортуващи, които са чувствителни към естроген, защото е мощен естроген-блокер.

Masteron Maxpharm е много подходящ в предсъстезателна подготовка за релеф като придава твърдост и плътност на мускулатурата и подчертава сепарацията. 

Освен в цикъл за мускулен релеф, може да се използва и когато се цели избягване на водна задръжка и ароматизация.

Дозировка на Masteron Maxpharm

Дозите обичайно са 100 мг на всеки 3 до 6 дни. Тъй като субстанцията Drostanolone Di-propionate e с кратък живот, са необходими чести поставяния на инжекции.

Стероидният цикъл продължава между 6 и 12 седмици.

Продукта особено ефективен в комбинация със стероиди като Винстрол TN (Stanozolol), Параболан TN (Trenbolone hexa), Primobol TN  (Примоболан депо), амeрикански Анавар TN и Тестовирон TN (Testosterone enanthate).

Поради това кратко време инжекциите трябва да бъдат многократни, поне на всеки 3 или 4 дни, за да поддържат постоянно ниво на хормона в кръвта.

Седмичният прием е в рамките на 400мг. до 500мг.

Странични ефекти от Мастерон

Мастерон Максфарм има минимални странични ефекти, което го прави предпочитан избор както от бодибилдърите на диета, така и от атлетите от скоростните физически спортове.

Допълнителна информация за Дростанолон (Мастерон 100)

Дростанолонът или дростаноленолонът е анаболно-андрогенен стероид (AAS) от групата на дихидротестостерон (DHT), който се намира трудно на пазара и истинския дростанолон – Мастерон100 е истинска ценност.

Masteron Maxpharm 100 представлява пролекарство на дрогенолон естер на андрогенен естер, дростанолонов пропионат, преди години се е използвал за лечение на рак на гърдата при жени под търговски марки като Drolban, Masteril и Masteron.

Лекарството също е използвано и немедицински с цел подобряване на физиката или работата.

Фармакология и Фармакодиманика на Мастерон – Максфарма

Подобно на други AAS, дростанолонът е агонист на андрогенния рецептор (AR).

Той не е субстрат за 5α-редуктаза и е лош субстрат за 3α-хидроксистероид дехидрогеназа (3α-HSD) и следователно показва високо съотношение на анаболна към андрогенна активност.

Като DHT производно, дростанолонът не е субстрат за ароматазата и следователно не може да бъде ароматизиран в естрогенни метаболити.

Въпреки че няма налични данни за гестагенната активност на дростанолон, се смята, че има ниска или никаква такава активност, подобно на други DHT производни.

Тъй като лекарството не е 17α-алкилиран, не е известно, че причинява хепатотоксичност.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

 • Плащане в брой или с карта на куриер
 • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5

Може да харесате още

  119.00 лв.
   127.00 лв.
    224.00 лв. 390.00 лв.
     150.00 лв.

     Последно разгледани