Избор на категория
Вашата количка

Winstrol (Воден) - 750 mg

Производител: TN Pharma USA

Съдържание на продукта:
750 мг инжектируем Станозолол
75 мг/мл в 10 мл многодозов флакон

Предназначение: Фитнес, бодибилдинг, културизъм

Winstrol Tn Pharma!!!

Винстрол (Воден) Winstrol Water TN Pharma e инжектируем станозолол наводна основа (water based) - Станозолол илиСтромба - представлява многодозов флакон от 10 мл воден разтвор за мускулно приложение.

Винстрол TN съдържа 75 мг Станозолол в 1мл. Този американски винстрол е познатия и много популярен вариант, предназначен за всички, които предпочитат безкомпромисно качество и висок клас анаболни стимулатори.

Информация за Winstrol Tn

Winstrol на американската фирма TN Pharma (Trusted Nutrients)се отличава качествено от другите анаболи на пазара за спортни стимулатори за атлетика.

Флаконът съдържа 75 мг станозолол в 1 мл воден разтвор. Този Винстрол на водна основа на ТН Фарма е предназначен за всички, които предпочитат безапелационно качество и висок клас стероиди.

Биохимично става въпрос за технология от най-висок клас, а именно за нова формула с удължено действие върху протеиновата обмяна, което е търсено и желано от всички.

Winstrol TN Pharma (water based) повишава изграждането на протеин в мускулатурата като едновременно е възможно най-щадящ за организма по отношение на андрогенното действие.

При синтетичното производство на този препарат са намалени до минимум нежеланите странични ефекти.

В добавка към изгарянето на мазнини, Винстрол TN e особено ефикасен в изграждането на издръжливост, мускулен релеф, ефективна мускулна маса и сила за късо време-в цикъл от 30 до 45 дни.

Дозировка и прием на Winstrol Tn - Water

Винстрол TN Pharma на водна основа е добре познат на спортисти и атлети исе прилага мускулно. Прилага се от 50 до 100 мг през ден или три пъти седмично. Winstrol Water TN е подходящ е за всички атлети, които искат да постигнат значими резултати за късо време.

Няма странични ефекти от Winstrol Water TN Pharma

Винстрол (Станозолол)дава високо ниво на мускулен растеж. В анаболно отношение препаратът е по-скоро умерен в сравнение с други значително по-силни субстанции.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5

Може да харесате още

Последно разгледани