Избор на категория
Вашата количка

ВИНСТРОЛ таблетки – Desma (40×2 мг)

ВИНСТРОЛ таблетки – Desma (40×2 мг)
ВИНСТРОЛ таблетки – Desma (40×2 мг)
ВИНСТРОЛ таблетки – Desma (40×2 мг)
Не се предлага вече
ВИНСТРОЛ таблетки – Desma (40×2 мг)
190.00 лв.
260.00 лв.
 • Производител: Desma
 • Срок на годност - 03 2018

  С какво е различен?

  Winstrol 2 mg е с извънредни качества. Клиентите, които го ползват не се интересуват от цената, защото са с високи доходи. С чисто съдържание на най-идиличния състав от Stanozolol.

  Считан за най-безобидния анаболен стероид, този препарат е предназначен за елитни състезатели и личности от висша класа.

 • Съдържанието в този продукт (активната му субстанция) e Станозолол. Може да се използва от мъже и жени, тъй като неговите анаболни ефекти преобладават повече, отколкото андрогенните. Станозолол е безопасен орален анаболен стероид, който няма странични ефекти приеман в нормални дози.

  Станозолол в средите на спорта е един от най-търсените и предпочитани анаболни стероиди за увеличаване на силата и масата без проява на естрогенните странични ефекти, характерни за повечето анаболни андрогенни стероиди. Търсен е заради увеличаване на силата, топенето на мазнини и изключващ каквито и да било странични ефекти. Поради мекия си характер той е любим и на жените спортисти. Търпи широка медийна популярност и често е замесван в скандали в спортните и олимпийските среди поради честата злоупотреба от лекоатлетите с цел подобряване на постиженията, поради което е класифициран като допинг агент. Winstrol (Винстрол/Stromba/Stanozolol) се използва изключително много в периодите на „чистене“ на мазнини и много често присъства в диетите и тренировъчните режими на спортуващите.

  • КАК СЕ ПРИЕМА СТРОМБА - информация

  Станозолол се употребява от всички фитнесджий в напреднал стадии. Подходящ е едновременно за мускулна маса и релеф. Информация за стромбата->>.

  Свойствата на станозолола са умерени, но резултатите се харесват на потребителите и неговия кръг от хора. Няма човек, който да не оцени свойствата на Stromba-Есто. Заради конкурентната цена и получения ефект, този орален анаболен стероид се търси постоянно.

  Този продукт е сходен и еднотипен с други наши продукти (инжекционни и орални)

  Прием

  Stanozolol е високо анаболен и умерено андрогенен. Причинява значително увеличение на синтеза на протеини и подобрява азотния баланс. Тъй като не ароматизира - няма странични ефекти, свързани с естрогена, не задържа вода и не предизвиква гинекомастия (ако е в умерени и съобразни дози). Приема от 20 до 60 мг всеки ден. От инжекционния станозолол може да се слага повече. Комбинира се със 76 мг Parabolan на всеки 2-3 дни, много културисти също добавят Masteron, Equipoise или тестостерон пропионат. Тестостеронът е свързан с добавянето на анти-естрогени за задържане на вода и контрол на ароматизация. Жените често вземат 25 mg 2-3 пъти седмично или един път седмично 50-мг инжекционно. Употребен с Oxandrolone (Анавар), жените постигнат отлична и качествена чиста мускулна маса.

  За релеф и горене на мазнините в проблемните области със Stromba, можете да разгледате тази информация. В материала са упоменати дози и други подробности относно приема на този анаболен стероид. За мнозина ефикасен, без андрогенни свойства, предпочитан включително и от жени.

  Оралната и инжекционнта форма на станозолол не се различават по нищо. Оралната форма отстъпва на инжекционнта по фармакокинетиката, именно затова по-сериозните билдери предпочитат инжекционната.

  В същото време оралния станозолол има едно свойство, което го прави едва ли не задължителен във всеки цикъл на ААС. Интересно, че при инжекционния станозолол това свойство отсъства. Става дума за способността на оралната форма на станозолол съществено да понижава нивото на ГСПХ (глобулин свързващ половите хормони). Изследванията показват, че приемането на станозолол в количеството на 0,2мг на килограм на теглото на атлета може да понижи нивото на ГСПХ в кръвната плазма на 50%. Естествено, понижението на нивото на ГСПХ води до увеличението на нивото на свободния (дееспособния) тестостерон.

  Оптималната употреба на Stanozolol по време на циклите на ААС е в продължителност на 8 седмици.

  Станозолол се комбинира много добре с Анавар (Оксандролон)

  • Вижте другите продукти с активен състав СТАНОЗОЛОЛ
  • Вижте също подробна информация за СТАНОЗОЛОЛ

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

 • Плащане в брой или с карта на куриер
 • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5

Последно разгледани

ВИНСТРОЛ таблетки – Desma (40×2 мг)
Не се предлага вече