Избор на категория
Вашата количка

Stromba - Neo Meds

Станозололът (стромбата) на Neo Meds като качество се доближава до най-първата партида на Balkan Pharmaceuticals и е истински, както препаратите на Tn Pharma за Европа и другия свят.

Продукта е с  високо качество на чистотата си във всяка таблетка.

Опаковката съдържа 100 хапчета в блистери по 10 таблетки. Този продукт е търсен, защото работи изключително.

Поради мекия си характер Станозолол е любим и на жените спортисти. Търпи широка медийна популярност и често е замесван в скандали около спортните и олимпийски среди, поради честата злоупотреба от лекоатлетите с цел подобряване на постиженията. Класифициран като допинг агент.

Стромбата на Недмедс се използва изключително много в периодите на „чистене“ на мазнини и много често присъства в диетите и тренировъчните режими на спортуващите. Считан е за абсолютно или за най-безобидния анаболен стероид.

Нео Медс - Стромба (Станозолол на таблетки)

Ползва се за външен вид и повишаване на спортни възможности при атлети в олимпийски дисциплини и ентусиасти - спортисти любители.

Стромба е синтетичен орален анаболен стероид в опаковка със 100 таблетки по 10 мг (100 хапчета).

  • Репутация на най-фин спортен медикамент.
  • Любим на всеки състезател, обичан от жени.
  • Признат заради реалистичните, видими свойства.
  • Действие в положително телесно преобразуване.

Станозололът на този производител е сред първите места за качество на орален Stanozolol в класацията на SH | Спортни храни. Този орален медикамент е един от най-предпочитаните при поръчка на анаболни стероиди.

Характеристика на Stromba Neo Meds

Високо анаболен и умерено андрогенен продукт. Причинява значително увеличение на синтеза на протеини и подобряване на задържането на азот.

Тъй като не ароматизира, няма странични ефекти, свързани с естрогена, не задържа вода, не предизвиква гинекомастия ако е в умерени и съобразни дози. Слага се по 50-100 мг веднъж на два дни или всеки ден. Комбинира се с 76 мг Parabolan на всеки 2-3 дни, много културисти също добавят Masteron, Equipoise или тестостерон пропионат / Тестостеронът е свързан с добавянето на анти-естрогени и андрогени (протектори) заради задържане на вода и контрол на ароматизация.

Жените често вземат 25 mg 2-3 пъти седмично или един път седмично 50-мг инжекционно. Употребен с Oxandrolone (Анавар), жените постигнат отлична и качествена чиста мускулна маса.

Оралната и инжекционнта форма на станозолол не се различават по нищо. Оралната форма отстъпва на инжекционнта по фармакокинетиката, именно затова по-сериозните билдери предпочитат инжекционната.

В същото време оралния станозолол има едно свойство, което го прави едва ли не задължителен във всеки „цикъл”на ААС. Интересно, че при инжекционния станозолол това свойство отсъства.
Става дума за способността на оралната форма на станозолол съществено да понижава нивото на ГСПХ (глобулин свързващ половите хормони).

Още информация за стромбата на Неомедс

Изследванията показват, че приемането на станозолол в количеството на 0,2мг на килограм на теглото на атлета може да понижи нивото на ГСПХ в кръвната плазма на 50%. Естествено, понижението на нивото на ГСПХ води до увеличението на нивото на свободния („дееспособния”) тестостерон.
От моята гледна точка, използването на оралния станозолол е необходимо по време на циклите на ААС, продължителността на които надвишава 8 седмици (препарата трябва да се приема в продължение на 7-10 дни на всяка 4-6 седмица от цикъла). Препаратът се предлага в опаковка от 5 ампули х 1 мл./50 мг.

Продукти с идентичен състав и материя (активна субстанция - вещество)

Станозолол (активната субстанция/състава на Neo Meds - Stanozolol Tablets) се съдържа в орални и инжекционни продукти. Някои от техните имена са:

  • Орални: Stanozolol, Stanobolon, Rexobol, Stromba.
  • Инжекционни: Winstro-50, Winstrol Depot, Winstrol V50, Stanobolon, Stanozolol Aqua, Stromba, Stanabol 50, Strombaject Aqua, Stanaplex 50, Winstrol-50, Winstrex S75, Rexogin.

Станозолол се комбинира ефективно с Анавар (Оксандролон)

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5