Избор на категория
Вашата количка

Rexobol

Съдържание: 50 таблетки винстрол от 10 мг

Предназначение: Мускулен релеф и дефиниция

Rexobol (Стромба) на Алфа Фарма е предпочитан продукт.

Най-често се ползва в нарязващи цикли, за релеф в предсъстезателна подготовка.

Препаратът в ниски дози е подходящ и за жени, които искат да оформят максимално тялото си.

В комбинация с аеробни упражнения и подходяща диета, този препарат ще да придаде релефен вид на тялото.

Рексобол - Стромба на Алфа Фарма

Rexobol (Станозолол) е един от най-популярните и известни анаболни стероиди в цял свят.

Разработен е от Winthrop Laboratories в края на 50-те години на миналия век и е привлякъл вниманието на медиите през годините.

Дори тези хора, които никога не са ползвали анаболни стероиди, ако могат да назоват някой, това обикновено е Винстрол или Станозолол.

Името Винстрол всъщност е най-популярното търговско название на анаболния стероид Станозолол.

Той се радва на внимание по цял свят поради множеството спортни скандали през годините.

Когато спортисти са били хващани да употребяват анаболни стероиди, Винстрол е бил на челните места безброй пъти.

Факти за Rexobol (Станозолол)

През 1988 канадският спринтьор Бен Джонсън дал положителна проба за стероиди след спечелване на златен медал на летните олимпийски игри.

Джонсън не само, че разбил съперниците си, но и надминал с лекота фаворита Карл Луис.

Това поставило Станозолол в заглавните новини за дълго време и което е по-важно, поставило началото на войната на правителството на САЩ срещу стероидите.

Случаят с Джонсън едва ли е най-големият спортен скандал със стероиди, които вероятно са ползвани от Източна Германия с десетилетия, но е имал най-голям отзвук.

Когато Бен Джонсън съсипал образа на златното момче на САЩ, чашата преляла и конгресът на САЩ имал вече повод да категоризира анаболните стероиди като контролирани лекарства.

Още информация за Стромба/Станозолол

Rexobol (Станозолол) е много популярен сред ползващите стероиди.

Той е много добре поносим и спокойно може да се ползва от мъже и жени.

Също така се е доказал като много ефикасен за повишаване на спортните постижения. Rexobol (Станозолол) е многогодишен фаворит сред състезателите културисти и силовите атлети в периодите на изчистване или в предсъстезателни фази.

Също така е предпочитан избор на стероид от много атлети, заради свойството му да дава сила и издръжливост, без добавяне на излишна маса.

Освен при спортните постижения, Rexobol (Станозолол) е имал и много успехи в модерната медицина.

Успешно се е използва в борбата срещу загуба на тегло и за запазване на костната маса при остеопороза.

Rexobol (Станозолол) също е показан при продължително кортикостероидно лечение при изгаряния, дори и за възстановяване от тежки костни фрактури.

През годините Винстрол остава част от лечението на повечето от тези състояния, както и доказано ефективен при лечение на ангиоедем (подобно на уртикария), а също и някои форми на рак на гърдата.

Rexobol (Станозолол) остава одобрен от Агенцията по Храни и Лекарства в САЩ и за разлика от много други анаболни стероиди и продължава да се прилага в множество терапевтични лечения.

Предназначения и свойства на Rexobol (Станозолол)

Rexobol (Станозолол) е анаболен андрогенен стероид, производно на дихидротестостерона (DHT) или по-точно структурно изменена негова форма. Станозолол е DHT с две структурни изменения.

Първото изменение е прикрепването на пиразолна група към А-пръстена, заместваща 3-кетонната групата.

Тази модификация официално категоризира Станозолол като хетероцикличен стероид. Rexobol (Станозолол) също има добавена метилова група за да запази хормона след перорален прием.

Това структурно изменение е в 17-та въглеродна позиция, което официално класифицира Станозолол като C17-алкилиран (C17-AA) анаболен стероид.

Тази комбинация от структурни изменения намалява значително андрогенността на Rexobol (Станозолол) и силно засилва анаболния му потенциал.

Официално анаболната степен на Rexobol (Станозолол) е 320, а андрогенната степен е 20.

Най-важното е, че степените му съответстват точно на реалното му действие, което ни дава изключително полезен анаболен стероид.

Rexobol (Станозолол) има много положителни свойства като анаболен стероид, едно от които е способността му да намалява значително нивата на половия хормонсвързващ глобулин (SHBG).

Това позволява повече от приетите стероиди да остават в несвързано състояние и осигурява повишаване нивото на свободния тестостерон.

Макар много стероиди да понижават SHBG, изглежда Rexobol (Станозолол) има много по-силен афинитет към това от повечето други.

Проучванията показват около 50% редуциране на SHBG само за няколко дни прием, дори при сравнително ниски дози.

Rexobol (Станозолол) стимулира протеиновия синтез и значително увеличава азотното задържане в мускулите.

Той увеличава броя на червените кръвни клетки и блокира глюкокортикоидните хормони, но по-слабо в сравнение с други анаболни стероиди.

Добрата поносимост и наличието на някои основни стероидни свойства, в комбинация с драстичното редуциране на SHBG ни дава уникална контролирана съставка.

Той е най-лесния за разбиране анаболен стероид.

Допълнителна информация за Стромба Алфа Фарма

Разглеждайки основните предназначения и свойства на Rexobol (Станозолол) има още един момент, на който трябва да се обърне внимание.

Станозолол се предлага като инжекционен и орален анаболен стероид.

И двете форми съдържат идентичен Станозолол. Количество от 1 мг от едната форма е еквивалентна на 1 мг от другата.

Някои проучвания предполагат, че оралната форма на Rexobol (Станозолол) редуцира SHBG малко повече от инжекционната му форма, докато други твърдят, че инжекционната форма е малко по-силна като цяло.

Въпреки всичко, тези разлики са сравнително незначителни.

Всеки би трябвало да получи идентични ползи и от двете форми.

Друга често недоразбрана подробност за формите на Rexobol (Станозолол) е неговата C17-AA характеристика.

И оралният, и инжекционният Станозолол са C17-AA анаболни стероиди. Докато повечето орални стероиди са C17-AA, а инжекционните стероиди рядко са C17-AA , тук Станозолол е изключение.

Инжекционната форма също се нарича Винстрол Депо.

Действия на Rexobol (Станозолол)

Макар да забавя загубата на чиста телесна маса, Rexobol (Станозолол) не е точно стероид за трупане на маса.

Рядко ще срещнете някой да го ползва във фазите за трупане на маса.

Rexobol (Станозолол) може да се ползва за подсилване ефекта на другите анаболни стероиди, заради силното понижение на SHBG, което предизвиква.

Разглеждайки задълбочено страничните ефекти от Rexobol (Станозолол) ще открием, че той е хепатотоксичен и трябва да се употребява само тогава, когато е най-полезен.

За мъжете спортисти това не е при трупането на маса.

По отношение на извън фазите за трупане на маса, може да се направи някакво изключение при жените. Жените са много по-чувствителни към Rexobol (Станозолол) и кратки схеми с ударни дози могат да са много резултатни през този период.

Действията на Станозолол са несъмнено най-резултатни за пряко подобряване на спортните резултати.

Става въпрос за активни състезатели, а не за културисти или силови спортисти.

Rexobol (Станозолол) има способността да увеличава много силата, което се отразява на производителността и скоростта.

При това той действа без да предизвиква трупане на допълнителна маса.

Прием и дозировка на Rexobol (Станозолол)

Стандартните дози перорален Rexobol (Станозолол) за лечебни цели обикновено са 2 мг, три пъти дневно при мъжете.

При жените се назначава прием от 4 мг или две дози от 2 мг.

Ако не се появят симптоми на вирилизация, дозите се увеличават на 6 мг дневно. Когато е предписан инжекционен Rexobol (Станозолол), обичайната доза е 50 мг на всеки 2-3 седмици, при мъже и жени.

За подобряване на спортните резултати стандартната доза Rexobol (Станозолол) за мъже е в рамките на 25-50 мг. Най-често се приемат 25 мг на ден орален или 50 мг през ден инжекционен Rexobol (Станозолол). Тези дози осигуряват достатъчно добри резултати при мъжете и лесно контролирани странични ефекти. За по-запалените културисти 50 мг на ден независимо от формата е често срещано, като някои стигат до 100 мг на ден.

Подобни високи дози не са препоръчителни извън състезателния сезон за културисти, тъй като просто няма нужда.

Поради хепатотоксичните свойства и потенциални проблеми с холестерола общият прием Rexobol (Станозолол) не трябва да продължава повече от 6-8 седмици.

За жени спортисти оралният Rexobol (Станозолол) е по-добрия вариант, тъй като те приемат по-ниски дози.

Повечето жени ще се задоволят с 5 мг на ден, като някои могат да понесат и 10 мг дневно. Ако се ползва инжекционен Rexobol (Станозолол), 20 мг на всеки 4 дни е напълно достатъчно, но въпреки това оралната форма е препоръчителна. Общият прием не трябва да продължава повече от 4-6 седмици.

Схеми за прием на Rexobol (Станозолол)

Често се изпозва с други стероиди, в зависимост от желания резултат. В цикли за релеф се комбинира с Параболан (Trenbolone), Мастерон (Drostanolone propionate) или Болденон (Boldenone undecylenate).

Такива комбинации помагат за по-добрата сепарация и изразителния вид на мускулатурата, толкова търсена от спортуващи и фитнес ентусиасти.

За мускулна маса се препоръчва употреба на по-силни андрогени Тестостерон (Testosterone propionate), Анаполон/Анадрол (Oxymetholone) или Дека Дураболин (Nandrolone decanoatе).

При това комбиниране Стромба балансира действието на другия препарат в цикъла, като дава добър анаболен ефект със слаба естрогенна активност, отколкото самостоятелен прием на изброените стероиди.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5

Последно разгледани

Rexobol
Не се предлага вече
    87.00 лв.