Избор на категория
Вашата количка

Trenabol 200 - Tn Pharma

Trenabol 200 (Тренболон енантат) Tn Pharma - SH | Спортни храни
Trenabol 200 - Tn Pharma
209.00 лв.
400.00 лв.

Съдържание:
10 мл бавен Параболан, Trenbolone Enanthate

Производител:
Tn Pharma

Trenabol Tn Pharma - Trenbolone Enanthate (Тренболон енантат) е инжекционна форма на мощния анаболен стероид trenbolone (тренболон). Като се има предвид използването на естера енантат, този препарат показва фармакокинетика почти идентична на тестостерон енантат.

Той като осигурява пиково ниво на освобождаване на стероида през първите няколко дни след инжектиране и последващ спад в нивата за приблизително 2 седмици. Стероидът родител (тренболон) е дериват на нандролона и има силни анаболни и андрогенни свойства. Сравнено милиграм за милиграм, той е значително по-мощен от тестостерона, както като анаболен, така и като андрогенен агент, макар че везните са наклонени в полза на анаболния му потенциал.

Въпреки че Trenbolone Enanthate (Тренболон енантат) не може да се превръща в естроген, той определено показва забележително прогестационно действие, което при подходящи физиологични условия може да имитира страничните ефекти на естрогена. Trenbolone Enanthate (Тренболон енантат) е на практика взаимозаменяем с Parabolan/ Параболан (тренболон хексахидробензилкарбонат). Този стероид силно насърчава натрупването на чиста мускулна маса, често съпроводено с подобряване на твърдостта и релефа на мускула.

История на Trenbolone Enanthate (Тренболон енантат)

Бавнодействащите естери на тренболона са изучавани за пръв път през 1967 г. в серия от експерименти със синтетични анаболни стероиди от Roussel-UCLAF. Препаратът не вижда бял свят за десетилетия и е пуснат на пазара едва през 2004 г. от нелегалния производител British Dragon. Продава се под името Trenabol (Тренабол) в многодозов стъклен флакон от 10 мл и концентрация на стероида от 200 мг/мл. Въпреки че не се продава в аптечната мрежа и не е одобрен за хуманна или ветеринарна употреба, Trenabol (Тренабол) се разпространява широко по целия свят и е изключително популярен сред атлетите и бодибилдърите.

В голяма степен това се дължи на факта, че той е един от малкото варианти на инжекционен тренболон, който използва бавнодействащи естери. По времето, когато е пуснат на пазара, тренболон ацетатните продукти са доминиращата форма. Въпреки че British Dragon е най-големият и най-известният нелегален производител в света, стероидът се произвежда от много други компании. До момента обаче нито една фармацевтична компания все още не е представила Тренболон енантат на пазара за хуманни лекарства.

Как се разпространява Тренболон Enanthate (Тренболон енантат)

Trenbolone Enanthate (Тренболон енантат) не е одобрен като лекарствен продукт по предписание и не се разпространява като такъв.

Структура и характеристика на Trenbolone Enanthate (Тренболон енантат)

Тренболон е модифицирана форма на нандролона. Той се отличава със създаването на двойна връзка при въглеродните атоми 9 и 11, което предотвратява ароматизацията, повишава афинитета на свързване към андрогенния рецептор и забавя метаболизирането на стероида от организма. В резултат на това тренболон е забележително по-мощен в анаболно и андрогенно отношение, отколкото базовия му нандролон. В този случай тренболонът е модифициран с естера енантат в 17-бета хидроксилната група, така че стероидът се освобождава по-бавно от областта на инжектиране.

Странични ефекти на Trenabol Tn Pharma (Естрогенни)

Тренболон Енантат - Trenabol Tn Pharma не се ароматизира в тялото и не е измеримо естрогенен. Въпреки това трябва да се обърне внимание, че този стероид има значителен афинитет на свързване към прогестероновия рецептор (малко по-силен отколкото на самия прогестерон). Страничните ефекти свързани с прогестерона са подобни на тези на естрогена, включително намаляването производството на тестостерон и ускореното натрупване на мазнини.

Освен това прогестините усилват симулирания ефект на естрогени върху нарастването на млечната жлеза. Оказва се, че съществува силна синергия между тези два хормона до степен, че гинекомастията може да се прояви с помощта на прогестините, без да има повишени нива на естроген.

Употребата на антиестроген, който инхибира естрогенната компонента често е достатъчна да смекчи гинекомастията, причинена от прогестационните анаболни/андрогенни стероиди. Обърнете внимание, че прогестационните странични ефекти са по-силно изразени, когато тренболонът се приема съвместно с други ароматизиращи стероиди.

Странични ефекти (Андрогенни)

Въпреки че е класифициран като анаболен стероид, тренболонът е значително андрогенен. Андрогенните странични ефекти са често срещани при употребата на този стероид. Те се изразяват в мазна кожа, акне, окосмяване на лицето и тялото.

Мъжете с генетично предразположение към косопад (андрогенна алопеция) може да забележат ускорено оплешивяване. Жените трябва да са наясно за потенциалните вирилизиращи ефекти на анаболните андрогенни стероиди.

Те се изразяват в промяна в тембъра на гласа, менструални нарушения, промени в структурата на кожата, окосмяване на лицето и увеличаването на клитора.

В допълнение, ензимът 5-алфа редуктаза не метаболизира тренболона, така че употребата на финастерид или дутастерид не засягат относителното му андрогенно действие.

Странични ефекти (Хепатотоксичност)

Тренболон не е с-17 алфа алкилиран анаболен стероид и не е известно да има хепатотоксични ефекти. Чернодробна токсичност е малко вероятна. Този стероид обаче има високо ниво на резистентност към чернодробнния метаболизъм и са наблюдавани тежки чернодробни увреждания при атлети, злоупотребили с употребата на високи дози.

Странични ефекти на Trenabol Tn Pharma (Сърдечносъдови)

Анаболните / андрогенни стероиди могат да имат вредни ефекти върху серумния холестерол. Това включва тенденция за намаляване на HDL стойностите (добър) холестерол и повишаване на LDL стойностите (лош) холестерол, който може измести баланса от HDL към LDL, което може да увеличи риска от атеросклероза.

Относителното въздействие на анаболните / андрогенни стероиди върху серумните липиди зависи от дозата, начина на приложение (перорален / инжекционен,) вида стероид (ароматизиращ или неароматизиращ) и ниво на устойчивост към чернодробния метаболизъм.

Анаболните андрогенните стероиди могат също така да се отразят неблагоприятно на кръвното налягане и триглицеридите, в намаляване на ендотелната релаксация, да предизвикат лявокамерна хипертрофия или като цяло потенциално да повишат риска от сърдечносъдови заболявания и инфаркт на миокарда.

Поради това, че не се ароматизира и има висока устойчивост на метаболизиране, тренболонът има средно до силно (отрицателно) влияние върху липидните стойности.

За да спомогне за намаляване на сърдечносъдовата преумора е препоръчително да се поддържа кардио тренировъчна програма и да се намали приема на наситени мазнини, холестерол и прости въглехидрати по всяко време от курса на прилагане на ААС.

Препоръчва се с приема на Trenabol Tn Pharma допълване на хранителния режим с рибено масло (4 грама на ден) и естествен холестерол / антиоксидант като Lipid Stabil или продукт със сходни съставки.

Странични ефекти (Потискане на тестостерона)

Всички анаболни / андрогенни стероиди, когато се приемат в дози, достатъчни за насърчаване на мускулния растеж, се очаква да потиснат ендогенното производство на тестостерон. След прекратяване на приема на тестостеронови стимуланти естествените нива на тестостерон в тялото се възстановяват за период 1-4 месеца.

В експериментални изследвания е доказано, че тренболон потиска гонадотропина приблизително три пъти по-силно от тестостерона, сравнено милиграм за милиграм.

Имайте предвид, че продължителнота злоупотреба с анаболни андрогенни стероиди може да причини вторичен хипогонадотропен хипогонадизъм, което впоследствие налага медицинска интервенция.

За по-подробна информация относно потенциалните странични ефекти, вижте раздела „Странични ефекти“.

Приложение (Мъже)

Trenabol Tn Pharma Trenbolone Enanthate (Тренболон енантат) никога не е одобряван за хуманна употреба и не съществуват предписания за неговото приложение. В средите на културизма разпространената дозировка е 150-300 мг седмично с продължителност на цикъла 6-10 седмици. Такъв прием обикновено е достатъчен за постигане на да се постигне отлично увеличаване на чистата мускулна маса и сила, които обикновено са съпътствани със забележителна загуба на тегло и подобряване на релефа.

Както повечето инжекционни разновидности на тренболона, този стероид е доста гъвкав и може да бъде комбиниран с много други стероиди в зависимост от желания резултат.

Приложение (Жени)

Trenbolone Enanthate (Тренболон енантат - Trenabol на Tn Pharma) никога не е одобряван за хуманна употреба и не съществуват предписания за неговото приложение. В общият случай този стероид не се препоръчва за употреба от жени за спортни цели поради силно андрогенния му характер и тенденция за проявява на вирилизиращи странични ефекти.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5

Може да харесате още

Последно разгледани

    209.00 лв. 400.00 лв.