Избор на категория
Вашата количка

Halotestin Canadian

Съдържание: 100 таблетки по 10 мг
Производител: Canadian Pharmaceuticals

Halotestin (Fluoxymesterone)

Увеличава моментно силата и издържливостта,
подходящ при пауърлифтъри и тежкоатлети

Halotestin Canadian Pharmaceuticals съдържа веществото Флуоксиместерон. Това лекарство увеличава агресивността и това го прави много предпочитан сред щангисти, трибойци и особено сред боксьорите. Дневната доза е 20-40 мг. Билдерите взимат обикновено 20 мг дневно, а силовите атлети 40 мг и повече в зависимост от теглото си, приема на други медикаменти и т .н. Цикълът с този препарат трябва да се ограничи до максимум 6 седмици, след което се прави пауза до пълно възстановяване на сперматогенезата.

При продължителен прием на халотестин, както и на всички 17-алкидни андрогени, може да доведе до много сериозни проблеми. Има доста голям „букет“ от възможни странични ефекти. Халотестина не се приема едновремено с препарати против диабет. В комбинация с нандролон, примоболан депо и др. довежда до покачване на качествена мускулна маса.

Информация за Halotestin Canadian Pharmaceuticals

Халотестин увеличава показателите за сила и издържливост. И всъщност този препарат е номер едно при тежкоатлетите, които целят увеличаване на силата си. В предсъстезателна подготовка този медикамент може да бъде и много полезен за релеф и изгаряне на мазнините. Той е един от най-силните анаболни андрогенни стероиди, който е получен от метилтестостерон с променена структура в химичната формула. Този стероид притежава най-големия анаболен и андрогенен рейтинг - 1900 / 850. Макар, че е толкова високо анаболен, неговите анаболни свойства се усещат почти нулеви! Повече действа като андрогенен агент.

Действие и ефект на Halotestin

Халотестин е с изключително мощни ефекти, свързани с червените кръвни клетки. Има способност да усили значително нивата на хематокрит и хемоглобин. Също така обема и масата на червените кръвни клетки. Работи в съдействие с клетките, които са отговорни за нивото на еритропоетин. Тези негови ефекти повишават силата, енергията и издържливостта.

Оказва силен ефект върху загубата на мазнини, но това определено не е неговото главно свойство, заради което се употребява в професионалния спорт. Също има способност за регулация и окисляване на мастни киселини в черния дроб, както и бързи мускулни мотохиндрии. Това ще подчертае визуалното състояние на атлетите, които го употребяват, като им придава видимо нисък процент подкожни мазнини.

Приложение на Halotestin Canadian Pharmaceuticals

Заради драстичното увеличаване на силата и агресията, Halotestin Canadian Pharmaceuticals е много подходящ за спортове като MMA (свободни боеве), щангисти и състезатели по силов трибой (пауърлифтинг). С употреба за десет или повече дни на Халотестин, тези атлети ще увеличат силата си повече от когато и да е! Без значение какви анаболни стероиди са ползвали досега, с Халотестин ще усетят ефекта много драстично.

В културизма и фитнеса не се препоръчва приема му, тъй като няма особено никакъв смисъл. Разбира се, освен ако не желаят да изпитат сила и агресия, които биха могли да бъдат полезни за предсъстезателната им подготовка - няколко седмици преди подиума на състезанието.

Странични ефекти на Halotestin

Не се препоръчва за хора, които са по природа естествено агресивни и с психични проблеми, защото ще подчертае тяхната агресивност и насилственост. Халотестин е високоандрогенен анаболен стероид и може да доведе до стандартните за андрогенните препарати странични ефекти.

Мазна кожа, ускорена загуба на коса, повишено окосмяване, високо кръвно налягане и влошаване нивата на триглицеридите, повишени LDL холестерол и поттиснат HDL холестерол. А дългосрочната му употреба може да увеличи рисковете от сърдечно съдови заболявания.

Задължително е, когато ползвате Халотестин да нямате висок холестерол или анормално кръвно налягане.

Дозиране и прием на Halotestin

Когато приемате истински Халотестин (Halotestin Canadian Pharmaceuticals), дозите могат да бъдат и до 20 мг дневно, като някои атлети ползват този анаболен стероид в дозировка до 40 или повече милиграми, разделени на няколко дневни приема. Не се препоръчва приема му за повече от 4 седмици.

Приема се на празен стомах, защото ако се вземе по време, преди или след хранене ще се намали бионаличността му.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5

Последно разгледани