Назобаните спортисти имат по-висока активност в сексуалния живот заради андрогенните свойства на анаболните стероиди, повечето които са производни на тестостерон (мъжкия полов хормон). Без значение дали употребата е на Станозолол или Тестостерон Пропионат и Примоболан, нагона и желанието за доминация и мощен секс се засилва многократно. Случаите, когато мъж пребива партньорката си по време на сексуална игра или я съсипва от мощен секс не са нещо невиждано и чудно, а все по-често срещано явление в сексуалния акт при двойките с назобан мъж.


Скъсване на кур заради ненормално ебане


Изобилствено кръвотечение след скъсване на препуциум след груб и продължителен секс

Изобилствено кръвотечение след скъсване на препуциум от груб и продължителен секс е вероятност, която е добре да бъде преценена

Анаболните стероиди предизвикват нечовешка агресия в секса и това е друга причина, заради която много от трениращите с анаболни стероиди си късат препуциума. Препуциум е тънка еластична кожа намираща се в крайната част на пениса и покриваща неговата главичка. В долната си част се прикрепва към пениса посредством образувание наречено „юздичка“ или „френулум“. При ерекция кожата се изтегля назад, за да се оголи главичката.

Късането на препуциума на кура зависи и от партньорката, която ако е лакома за сексуални ласки и ненаситна курва - несъмнено ще увеличи риска от скъсване на кожата около главата на мъжкия полов член - пениса на назобания ебач.

Не важат правилата и границите в сексуалния живот на стимулиращите се с анаболни препарати мъже. Те биват често определяни като повече от животни в леглото, особено ако стихията им е да ебат.


Брой пъти свършвания за един ден

Анаболните стероиди и спортни стимулатори придават мъжество, което е съизмеримо единствено с нечовешко самочувствие (макар и неопрадвано). Психически атлетите, които са на стероиди и генетически са предразположени да се наслаждават на сексуалния си живот могат да стигнат брой свършвания за едно денонощие над 15 пъти!


Секса като пречка за спортни достиги

Кирил Вълчев - Скалата е споделял, че личните си рекорди е постигал 40 минути след секс. Което е логично, защото колкото повече свободен тестостерон се отдели от тялото, толкова повече ще бъде произведен. Свободният тестостерон е биологично активният хормон в човешкия организъм, т.е. той осъществява всички основни ефекти „in vivo“. Неговите плазмени нива са около 2 процента от тези на общия тестостерон. Нормално наличният тестостерон е представен в три основни форми. Една част е здраво свързана със сексхормон свързващ протеин (SHBG). Тази част представлява около две трети от общата концентрация на хормона. Друга част е слабо свързана с албумина. Останалото количество е под формата на биологично активен, свободен тестостерон.


Информация за сексуалните стероиди

Половите стероиди, известни още като гонадни стероиди, са стероидни хормони, които имат взаимодействие с гръбначно андрогенните или естрогени рецептори и техните ефекти са медиирани от бавно геномни механизми, чрез ядрени рецептори, както и от бързо негеномични механизми чрез мембранно-свързани рецептори и сигнални каскади. Терминът полов хормон е почти винаги синоним на сексуални стероиди. Не-стероидните хормони, лутеинизиращият хормон, фоликулостимулиращте хормони и гонадотропин (има се предвид Pregnyl 5000 iu, Pregnyl 1500 iu) - освобождаващия хормон обикновено не се разглеждат като полови хормони, въпреки че те играят главните роли свързани със секса.

Как се поставя прегнила - информация

Физически половите стероиди са направени от половите жлези (яйчниците или тестисите), от надбъбречните жлези, или чрез преминаване от други полови стероиди в други тъкани като черен дроб или мазнини.


Нужда от разкрепостен секс

Ебане като за последно

Мириса от потните жлези, които отделят секреция на изпотяващия се от силни сексуални тласъци с мощно движение назобан културяга е привлекателен и силно действащ по сексуален начин при жените по време на сексуалната игра. Нуждата от перверзни словесни подмятания и говор за мръсотии възбуждат както жената, така и мъжа при половият акт. Изследване, което показва завишено желание при жени, които са с партньор на стероиди е с 60% повече, отколкото с партньор, който не се стимулира.

Пододката на спортист, който се стимулира

Променя се подохдката на назобения. Има разлика между увереността в стъпването ходейки на един и същи човек, който се наблюдава преди и след употребата на стимулатори за мускулна сила, издържливост и напомпване.

Различно е при всеки

Стимулацията от мадикаменти за анаболни процеси отключва днк рецепторите за всеки по отделно, някой от които са склонни просто да чукат по нормален начин, но по-често и няколко пъти на ден без да се изморяват от секса. А при други нуждата от сексуални перверзии е необходимост, която може да бъде оприличена с дишане на свеж въздух, от който черпят прясна чистота.


Синтетични секс стероиди

Има и много синтетични полови стероиди. Синтетичните андрогени често са посочени като анаболни стероиди. Синтетичните естрогени и прогестини се използват в методи за хормонална контрацепция. Етинилестрадиол (женски хормон) е полу-синтетичен естроген. Специфични съединения, които имат частична агонистична активност за стероидни рецептори, и следователно действат отчасти като естествени стероидни хормони, са в употреба в медицински състояния за хора, които се нуждаят от лечение със стероиди в един клетъчен тип, но когато системни ефекти на специални стероиди в целия организъм са желателни само в определени граници.


Информация за естрадиол - женски хормон

Това е женски хормон, който може да причини сериозни проблеми при назобаните мъже. Естрогените са група женски полови хормони и включват естрон, естрадиол, естриол и др. Най-мощният от тях е 17-бета естрадиолът. В кръвните тестове се обозначава като Е2 и присъства в телата и на мъжете, и на жените. Образува се от мъжкия полов хормон тестостерон.

При жените естрадиолът се образува в надбъбречните жлези, във фоликулите на яйчниците и плацентата при бременните. В периода след половото съзряване до менопаузата концентрацията на естрадиол в кръвта е в пряка зависимост от менструалния цикъл.

Фоликулостимулиращият хормон (FSH) на хипофизата стимулира продукцията на естрогени. С възрастта стойностите на естрадиол при жените постепенно намаляват, а след менопауза стават сравнително ниски.

При мъжете естрадиол се синтезира в семенните мехурчета и в надбъбречните жлези. В мъжкото тяло този хормон е в други референтни стойности. Недостигът му е причина за стерилитет, а излишъкът води до феминизация – поява на типично женски полови признаци.

Естрадиолът способства отлагането на мазнини, потискайки процеса на използването им в качеството на гориво и попълвайки мастните депа на организма. От една страна способства освобождаването на хормона на растежа, но на клетъчно ниво пречи на сигналите, необходими за неговата активация.

Сексуалният живот и Анаболните стероиди


Кои са най-сексуалните анаболни стероиди

  1. Нандролон деканоат
  2. Тестостерон енантат
  3. Анаполон
  4. Тестокапс ъндеканоат