Избор на категория
Вашата количка

DNP – 2.4-Динитрофенол

DNP – 2.4-Динитрофенол
DNP – 2.4-Динитрофенол
260.00 лв.

  Описание на DNP (2,4-Динитрофенол)

  динитрофенолDNP (2,4-Динитрофенол) е едно от най-противоречивите вещества, използвани от атлетите. Обикновено не се използва за хуманна употреба, заради пресилените характеристики, които описват този препарат като опасен пестицид. Но дали всъщност е така?

  Въпреки изложения списък с промишлени употреби и риск за здравето, този химикал някога е бил продаван като лекарство за отслабване. И всъщност до ден днешен остава номер едно препарат за сваляне на килограми.

  Сравнен с други известни продукти за отслабване като Сибутрамин, Ефедрин и т.н., Динитрофенолът остава най-малко вреден от всички, тъй като той не влияе върху психиката и съответно съня и няма негативен ефект върху сърдечната дейност и кръвоносните съдове!

  Поради своите свойства динитрофенол остава интересен за културистите и до днес.

  Динитрофенол предизвиква загуба на тегло като възпрепятства формирането на Аденозинтрифосфат, който е необходим за всички биохимични реакции в тялото и по този начин значително увеличава скоростта на метаболизма.

  Същевременно той повишава телесната температура, в което се състои най-опасната му черта, и затова е необходимо да се приема с усилено внимание и да не се предозира с него.

  За първи път е имало предположения, че DNP има ефект върху липолизата в човешкото тяло, когато през Първата световна война в един завод за муниции и снаряди, хората които ги сглобявали вдишвали прах и загубвали тегло в рамките на дни.

  Малко по-късно през края на 30-те DNP добива сериозна популярност на медикамент за отслабване, когато Кътинг и Тейнтър от Станфордския университет публикуват първото си изследване върху способноста на динитрофенол да ускорява метаболизма драстично.

  До 1935 г. повече от 100 000 американци вече са използвали DNP, като той е първото синтетично лекарство, използвано за отслабване в САЩ.

  Популярни имена на лекарството са Dinitriso, Nitromet, Dinitrenal и Alpha Dinitrophenol.

  До 1938г. обаче DNP е бил изтеглен от пазара и забранен за хуманна и ветеринарна употреба поради множеството докладвани случаи на катаракта, силни странични ефекти и смъртни случаи.

  Въпреки това употребата на динитрофенол продължава и до днес.

  Структура и характеристика на DNP (2,4-Динитрофенол)

  DNP (2,4-Динитрофенол) има химично наименование 1-хидрокси-2,4-динитробензен.

  Приложение (Основно)

  DNP (2,4-Динитрофенол) не е одобрен за хуманна употреба и предписания за неговия прием не са достъпни.

  Културистите използват дози от 2 микрограма на килограм телесно тегло на ден.

  Загубата на мазнини е екстремна и понякога може да достигне 0.5 кг на ден или 7-9 килограма на седмица.

  Предвид високия риск обаче приложението му обикновено се ограничава за кратки периоди.

  Проявата на странични ефекти е индикатор за незабавно прекратяване на приема.

  Имайте предвид, че DNP (2,4-Динитрофенол) се счита за препарат с прекалено висок риск, който далеч надхвърля потенциалните му ползи. Въпреки това остава най-малко вредния от всички познати до момента продукти за отслабване!

  Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

  Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

  ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

  1 5

  Последно разгледани

  • Най-мощното средство за сваляне на килограми - DNP – 2.4-Динитрофенол Съдържание в една опаковка: 30 капсули по 200 мг динитрофенол.
  260.00 лв.