Избор на категория
Вашата количка

Trenbo Gel - Tn Pharma

Производител: Tn Pharma
Съдържание: Гел за мазане по кожата със състав Тренболон база
Търговско наименование: TRENBO GEL
Предназначение: Увеличава апетита и изгражда чиста и плътна мускулатура

Trenbo Gel на американската фармацевтична компания Tn Pharma е революционен продукт на европейския пазар, който представлява гел за мазане - попиващ в тялото с активна субстанция Тренболон база!

Изключително ефективен функционален препарат, който има моментно действие и субстанцията Тренболон база прониква през кожата, като по този начин не се налага интрамускулно инжектиране.

Информация за Тренболон База - TRENBO GEL Tn Pharma

Тренболон база - активната субстанция на TRENBO GEL Tn Pharma е най-мощното и бързо средство за изключителни резултати - осигурява увеличаване на мускулната маса и забележителна сила, в най-кратък период от време.

Тренболон суспензията е особено интересна за всички, които се стремят към елитна кондиция и бързо възстановяване след тежки тренировки и състезания.

Тя стимулира мускулната тъкан да задържа азот, което служи като основа за създаването на протеин.

Протеинът и азотът са база за мощно качване на мускули съпроводено от прогресивно изгаряне на мазнини.

Тренболон база - ТРЕНБО ГЕЛ на Tn Pharma увеличава значително производство на червени кръвни телца като изпраща допълнително кислород към мускулите.

В резултат, културистите и бодибилдърите усещат максимална сила и издръжливост по време на тренировка.

Най-голямото предимство на тренболон суспензията е обаче фактът, че качването на муксули не е съпроводено от задържане на вода!!! Ще постигнете твърд и естетичен вид, какъвто винаги сте искали.

TRENBO GEL - Tn Pharma (Trenbolone Base), 60 mg/ml

Информация за Тренболон

Тренболонът - активната субстанция на продукта TRENBOL GEL - Tn Pharma е андрогенен и анаболен стероид (AAS) от групата на нандролоните, който сам по себе си никога не се предлага на обикновения пазар.

Продуктите с тази съставка се ползват главно в бодибилдинга, тъй като тренболон е изключително ефективен както при възстановяването, така и при изграждането на нови червени и бели мускулни клетки.

Тренболон естерни пролекарства, включително тренболон ацетат (търговски наименования Finajet, Finaplix, други) и тренболон хексахидробензилкарбонат (търговски наименования Parabolan, Hexabolan), сe предлагат не само за ветеринарна и клинична употреба.

Тренболон ацетатът се използва във ветеринарната медицина при добитъка за увеличаване на мускулния растеж и апетита, докато тренболон хексахидробензилкарбонат преди се използва клинично при хора, но в момента може да бъде намерен все по-трудно на пазара.

Освен това, въпреки че не е одобрен за клинична или ветеринарна употреба, тренболон енантат понякога се продава на черния пазар с името Trenabol или Parabolan.

Фармакодинамичност на ТРЕНБО ГЕЛ (Trenbo Gel - Tn Pharma)

Тренболон има както анаболни, така и андрогенни ефекти.

Веднъж метаболизирани, тренболоновите естери имат ефект на увеличаване на усвояването на амониевите йони от мускулите, което води до увеличаване на скоростта на протеинов синтез.

Може също да има вторични ефекти на стимулиране на апетита и намаляване на скоростта на катаболизъм, както се смята за всички анаболни стероиди; обаче, катаболизмът вероятно се увеличава значително, след като стероидът престане да се приема.

Най-малко едно проучване при плъхове е показало, че тренболон причинява генна експресия на андрогенния рецептор (AR) поне толкова мощен, колкото дихидротестостерон (DHT).

Това доказателство показва тенденцията да показва, че тренболонът може да причини повишаване на вторичните полови характеристики при мъжете, без да е необходимо да се превръща в по-мощен андроген в тялото.

Изследванията върху метаболизма са смесени, като някои проучвания показват, че той се метаболизира от ароматаза или 5α-редуктаза в естрогенни съединения, или съответно в 5α-редуцирани андрогенни съединения.

Тренболонът има сила пет пъти по-висока от тази на тестостерона.

Тренболон също се свързва с висок афинитет към прогестероновия рецептор, Тренболон се свързва и с глюкокортикоидния рецептор.

Прием и дозиране на TRENBO GEL - Tn Pharma

300 мг седмично от TRENBO GEL - Тренболонова база или две впръсквания с нанасяне върху различни части на тялото дневно е напълно достатъчно за спортуващи със среден интензитет.

А за състезатели, дозите могат да бъдат и по-високи.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5

Може да харесате още

Последно разгледани

    166.00 лв. 275.00 лв.