Избор на категория
Вашата количка

BurningNow - за отслабване

Продуктите в пакета BurningNow 600: Primobolan и DNP

Предназначение:
Сваляне на килограми и телесни мазнини

Количество:
2 опаковки Primobolan TN и 1 опаковка DNP

BurningNow не е за повечето клиенти, които просто искат да свалят килограми. Тази система работи по такъв начин, че мускулната дефиниция (включително при жени) ще бъде изразена много високо. За мазнини под кожата няма да има никакъв признак, нито капчица, никакъв остатък.

BurningNow (схема за отслабване) съдържа една кутия от забраненото вещество DNP (2,4-Динитрофенол) и още две опаковки от Primobolan-а на TN Pharma USA (и двата продукта са на таблетки за перорален прием). По същество тези препарати са предназначени за друга цел, но в съвкупност правят неизмерни чудеса с човешката физика. Може да се каже, че дори с един от двата препарата (без значение дали ще е DNP или Primobolan) вие ще получите резултата, който търсите. Но с двата заедно не само, че ще отслабнете, но дори ще се объркате дали това е реалността. Мазнините на тялото ще изчезнат, а мускулите ще се тонизират едновременно!

Как работи системата BurningNow 600

Едната от съставките е анаболен стероид, а другата фатбърнер. Работи по такъв начин, че тялото ви ще придобие извънмерен вид, за който досега не сте предполагали. Цитати гласят, че ще е жалко да остарее човек, който не е видял красотата на тялото си. Красотата на тялото ви с програмата BurningNow е за елита. Тази схема не е за хора, които проверяват цени и сравняват. Тук нещата не опират до пари. Става въпрос за качество и резултати.

Действие на Primobolan Таблетки

Primobolan TN - BurningNow

Primobolan е анаболния стероид, а DNP е най-бруталния фатбърнер.

Primobolan е най-скъпия стероид, защото може да се ползва от всички, без значение от пола и възрастта. Той няма негативните ефекти на повечето анаболни андрогенни стероиди и затова е толкова търсен и ценен. Това негово действие стимулира мускулите, докато DNP стопява излишната мазнина от тялото.

Примоболан на таблетки е предпочитан спортен стимулант от професионални спортисти и бодибилдъри. Този американски Примоболан, включен в схемата BurningNow е предназначен за всички, които предпочитат безапелационно качество и търсят висок клас анаболни стимуланти - Примоболан на хапчета.

Мускулното развитие с Примоболан TN е постепенно и с много добро качество. Примоболан подпомага изгарянето на мазнини и оформянето на мускулен релеф. Не задържа излишна вода в организма и не повишава кръвното налягане. Високо анаболен и много ниско андрогенен, той е отличен избор в предсъстезателна подготовка. Примоболан TN не ароматизира и не е хепатоксичен, т.е. не застрашава черния дроб. И поради този факт, се счита много подходящ и за жени спортистки. Напредналите атлети приемат Примоболан за регулиране на катаболния обмен през стероидните паузи.

Ефекта на Примоболан в BurningNow 600

Ефекта от Примоболан е главно в неготото качество да преобразува мускулната тъкан в по-твърда и обемна, което го прави изключително предпочитан от всички спортисти!

Действие на DNP (2,4-Динитрофенол)

DNP за BurningNow

Докато Primobolan тонизира мускулите, DNP Динитрофенол изгаря абсолютно всички остатъци от подкожни мазнини на тялото.

DNP (2,4-Динитрофенол) е едно от най-противоречивите вещества, използвани от атлетите. Този продукт не се разпространява за хуманна употреба, но е с изключително мощни свойства промишлен химикал. Също може да се използва за за производството на багрила, във фотографията, като фунгицид и като инсектицид. Технически е класифициран за отровен!

Въпреки изложения списък с промишлени употреби този химикал някога е бил продаван като лекарство за отслабване. Поради свойствата си, динитрофенол остава интересен за културистите и до днес.

Препарата работи за максимално изпълними резултати! Диенпи Тиенфарма (DNP (2,4-Динитрофенол) е спрей за локално пръскане. Лекарството е предназначено за отслабване на проблемни области, като талия и ханш (най-вече). Съхранява се на сухо и хладно място, недостъпно за деца, в шкаф на тъмно.

Предназначение на DNP (2.4-Динитрофенол) в BurningNow

DNP (2,4-Динитрофенол) не е одобрен за хуманна употреба и предписания за неговия прием не са достъпни. Културистите използват дози от 2 микрограма на килограм телесно тегло на ден. Загубата на мазнини е екстремна и понякога може да достигне 0.5 кг на ден или 7-9 килограма на седмица. Предвид високия риск обаче приложението му обикновено се ограничава за кратки периоди. Проявата на странични ефекти е индикатор за незабавно прекратяване на приема. Имайте предвид, че DNP (2,4-Динитрофенол) се счита за препарат с прекалено висок риск, който далеч надхвърля потенциалните му ползи. Точно затова, този мощен лекарствен медикамент е един от най-ефективните за стопяването на мазнините в проблемните области на човешкото тяло.

Прием на схемата - BurningNow

Достига при вас заедно с пратката, която получавате при доставка. При възникнали въпроси и допълнителна информация - контакт с нас.

Странични ефекти

  • Доколко е опасно да се приемат тези продукти
  • Надеждни ли са медикаментите в програмата BurningNow
  • Има ли опасност от познатите странични резултати с анаболни препарати

Препаратите в схемата за отслабване BurningNow не застрашават здравето ви по никакъв начин. Тези продукти са предназначени именно за това, за което става въпрос. Всеки поотделно придава ефекта, заради който се търсят. Двата заедно правят чудесни неща.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5

Може да харесате още

  • Най-мощното средство за сваляне на килограми - DNP – 2.4-Динитрофенол Съдържание в една опаковка: 30 капсули по 200 мг динитрофенол.
260.00 лв.

Последно разгледани