Избор на категория
Вашата количка

Primobolan таблетки

Активна съставка на продукта: Метенолон ацетат - информация (Примоболан)
Производител: TN Pharma USA (Trusted Nutriends)
Произход: Съединени Американски Щати

Орален Анаболен стероид със съдържание: 50 таблетки по 25 мг Primobolan за орален прием

Колко е този Примоболан като стойност

Primobolan на Таблетки е американски Примоболан на хапчета от фармацевтичната компания TN Pharma (Trusted nutrients) и стойността му е еквивалент за 100%-тово качество. Продукта е с безкомпромисно качество и е за професионални спортисти.

Примоболан се използва за мускулен релеф и издържливост в колоездене и професионален атлетизъм.

Той не ароматизира, не задържа вода и не е опасен за черния дроб и кръвното налягане!

Същност и информация за Primobolan Таблетките на Тн

Оралния метенолон - Примаболан на хапчета от американската фирма TN Pharma е предпочитан спортен стимулант от професионални спортисти и бодибилдъри.

Този американски Примоболан е предназначен за всички, които предпочитат безапелационно качество и търсят висок клас анаболни стимуланти.

Отново на българския пазар - Примоболан на хапчета, SH | Спортни храни може да предложи истинско лекарство с активен състав на метенолон ацетат - Primobolan за орален прием!

Действие на Primobolan Таблетки

Мускулното развитие с Примоболан TN е постепенно и с много добро качество.

Примоболан подпомага изгарянето на мазнини и оформянето на мускулен релеф.

Не задържа излишна вода в организма и не повишава кръвното налягане.

Високо анаболен и много ниско андрогенен, той е отличен избор в предсъстезателна подготовка.

Примоболан TN не ароматизира и не е хепатоксичен, т.е. не застрашава черния дроб.

И поради този факт, се счита много подходящ и за жени спортистки.

Напредналите атлети приемат Примоболан за регулиране на катаболния обмен през стероидните паузи.

Дозировка и стероидни схеми с Primobolan

Препоръчваме ежедневен прием от 1 до 2 таблетки Примоболан TN.

Метенолон ацетат се комбинира ефективно с всички стероиди в зависимост от целта. Всички, които имат търпение могат да комбинират Примоболан TN с Дека (Nandrolone).

Отлична е комбинацията Примоболан със Сустанон 300 и Дианабол (Methandienone).

По наше мнение най-добра е комбинацията е между Примоболан TN и Winstrol oil TN.

Примоболан не се превръща в естроген.

В предсъстезателен цикъл се комбинира със Стромба (Stanozolol), и/или Тренболон (Trenbolone acetate).

В основен стероиден цикъл за атлети е добра комбинацията с Тестовис (Testosterone propionate), Dianabol (Methandienone) или Анадрол 50 TN (Oxymetholone).

Резултати от Primobolan на Таблетки

От стероиден цикъл за маса с Метенолон (Primobolan Таблетки) TN Pharma може да се очаква като резултат, покачване на чистата мускулна маса (без водна задръжка и натрупване на мазнини) и добро повишаване на силата.

При цикъл за релеф с Примоболан може да се очаква като резултат, запазване на придобитата мускулна маса и по-добро и бързо изгаряне на мазнини.

В много случаи, от прием му, в съчетание с добре балансирана диета и тренировъчен режим, като резултат, се наблюдава успоредно с намаляването на подкожните мазнини и покачване на мускулната маса.

С примоболан може да се очакват само добри резултати и минимални до никакви странични ефекти.

Странични ефекти

Когато не се злоупотребява с твърде високи дози и много продължителен прием, може да се каже, че странични ефекти и нежелани реакции при употреба на Примоболан няма да се забележат, дори са напълно изключени!

За начинаещи и тези които са чувствителни към страничните ефекти на анаболните стероиди, Primobolan Таблетки TN Pharma е идеалното решение.

Стероида не предизвиква ароматизация и няма как да се появят нежелани реакции свързани с етрогена, като: задържане на вода и подпухнал вид, развитие и поява на гинекомастия и натрупване на излишни мазнини.

Въпреки че Methenolon acethate няма да прояви естрогенни странични ефекти, той е андрогенно анаболен стероид и като такъв е възможна поява на андрогенни странични ефекти при много чувствителните индивиди, като: повишена секреция на себум (мазна кожа), повишени пристъпи на акне (свързани с увеличена секреция на себум), повишен риск от оплешивяване, при лица, които притежават генетичните изисквания за състоянието.

При жените, страничните ефекти свързани с вирилизацията, може да са: развитие на мъжки вторични полови белези (задълбочаване на гласа и повишено окосмяване), уголемяване на клитора и нарушения в менструалния цикъл. Но това е при употреба с дози над 5 пъти от допустимото.

В нормални дози или дори над нормалното, всякакви странични ефекти с този препарат са изключени!

С разумна употреба, прием и продължителност, Примоболан ТН Фарма няма да прояви нито един от гореспоменатите странични ефекти.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5

Може да харесате още

Последно разгледани

    237.00 лв. 299.00 лв.