Избор на категория
Вашата количка

Proviron (50x25 mg)

Производител: TN Pharma USA
Съдържание: 50 таблетки по 25 милиграма

Местеролон (Proviron TN Pharma)

Предназначение:
мъжки андрогенен стероиден протектор за културизъм и фитнес

Proviron TN Pharma USA (Провирон) е търговското наименование на андрогенния стероид местеролон (1-метил дихидротестостерон) за перорален прием на ТН Фарма - Америка. В културизма най-често се ползва за протектор, който спира тотално гинекомастията (женски гърди).

Информация за Proviron TN Pharma

Подобно на дихидротестостерон, местеролон има силен андрогенен потенциал и проявява слаба анаболна активност. Това се дължи на факта, че (подобно на дихидротестостерон) местеролон бързо се редуцира до неактивни диол- метаболити в мускулната тъкан, където концентрациите на ензима 3-хидроксистероид дехидрогеназа са високи. Твърдението, че слабият анаболен потенциал на този стероид показва тенденция към блокиране на андрогенния рецептор в мускула, като по този начин намалява „натрупващия“ ефект на други по-мощни анаболни стероиди, не трябва да се приема на сериозно. Всъщност Провирон е страхотен продукт и донякъде неоценен препарат в спорта.

Провирон на американската фирма TN Pharma (Trusted Nutrients) е синтетичен антиестроген на таблетки с относително слаби анаболни качества. Той се използва при недостиг на мъжкия полов хормон Тестостерон. Провирон има дългогодишна история на висока клинична ефективност и безопасност и се радва на широка популярност в целия свят и днес. За терапевтични цели се предписва за увеличаване на физическия и ментален капацитет на мъжете, отслабващи с възрастта; за лечение на тестостерон дефицит и причинените от него проблеми със сексуалното желание.

Действие на Proviron TN Pharma USA

Провирон (Proviron TN Pharma) напълно предотвратява ароматизацията на стероидите по време на стероиден цикъл. Активното вещество Местеролон спира задържането на вода в организма както и нежеланата гинекомастия. Силното антиестрогенно действие на Провирон пречи на появата на гинекомастия дори и след спиране стероидния цикъл. Освен че пречи на процеса на ароматизация, Провирон има и други привлекателни страни за културистите и бодибилдърите. Една от най-значимите е, че той може значително да увеличи потенциала на собствения тестостерон.

По-голямата част от тестостерона в човешкия организъм (97-98%) се явява бездействащ, защото е свързан с глобулин (SHBG) и албумин. Когато обаче в организма навлезе Провирон, той се присъединява към тези белтъци и по-голямо количество от тестостерона остава свободен. Това спомага за подобряване на постиженията и белтъчния синтез.

Дозировка и прием на Proviron TN

Провирон (TN Pharma - Америка) се приема от 1 до 2 таблетки дневно по време на стероиден цикъл. Всеки ден или обикновено след десетия ден от началото до края на стероидния график. Има състезатели, които го приемат 10 дни преди състезание и стигат до 8 таблетки дневно, защото в такива дози Proviron TN водата от организма. Много атлети приемат Proviron в края на стероидния цикъл, за да повишат намаленото ниво на тестостерон. За съжаление това е погрешно, тъй като активното вещество Местеролон не оказва влияние на собственото производство на тестостерон след стероидния цикъл. Неговата употреба за увеличаване на спермогенезата може да се използва единствено по време на самия цикъл, но ефектът все пак е твърде незначителен.

Странични ефекти от Proviron TN Pharma

Proviron TN (USA) обикновено се понася добре и нежеланите реакции с дози от 100 мг на ден са редки. С по-висока доза, може да се завиши прекомерно андрогенното ниво и да срещнете някои проблеми. Типични андрогенни странични ефекти включват мазна кожа, акне, окосмяване по тялото и/или лицето, или косопад. Най-силен ефект DHT (Дихидротестостерон) има върху репродуктивната система, андрогенните действия могат да включват и екстремно повишаване на мъжкото либидо.

Жените трябва да бъдат внимателни с използването на Провирон. Това е андроген, и като такъв има потенциал доста лесно да предизвика симптоми на вирилизация (поява на мъжки полови белези). Това включва задълбочаване на гласа, менструални нарушения, промени в структурата на кожата, окосмяване по тялото и лицето (мустаци) и уголемяване на клитора.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5