Избор на категория
Вашата количка

Sustanon 250 – Organon (6 ампули) Сустанон

Sustanon 250 – Organon (6 ампули) Сустанон
Не се предлага вече
Sustanon 250 – Organon (6 ампули) Сустанон
30.00 лв.

Сустанон - Sustanon 250 е маслен разтвор за инжектиране, който съдържа четири различни естера на тестостерон : Testosteron propionate (Пропионат) 30 мг, Testosteron phenylpropionate (Фенилпропионат) 60 мг, Testosteron isocaproate (Изокапроат) 60 мг и Testosteron decanoate (Деканоат) 100 мг

Четири различни тестостерона в една ампула от 1 мл, със съдържание 250 мг микс тестостерони, Сустанон е бързодействащ и същевременно има дълъг живот в кръвта. Сместа на Тестостерон естери осигурява постоянно ниво на хормона за период от един месец. Както други препарати на базата на тестостерон , Сустанон е андрогенен стероид с определен анаболен ефект. Много културисти са изградили завидно красиви и уникално оформени тела благодарение на Sustanon 250 от Спортни Храни. Този анаболен стероид - Сустанон се комбинира успешно дори със стромба/станозолол за релеф или Нандролон/Deca-Durabolin за повече мускулна маса, отколкото релеф.

Затова атлетите обикновено използуват Сустанон , за да покачат маса и размер, като същевременно увеличават силата. За разлика от други съединения за тестостерон, като Cypionate и Enantate, употребата на Сустанон причинява по-малко водно задържане и странични ефекти в следствие на повишените естрогенни нива. Тази особеност го превръща в желан продукт за културисти, които страдат от гинекомастия, но търсят мощния анаболен ефект от инжектируем тестостерон. Намаленото задържане на вода също прави на Сустанон желан стероид за културисти и атлети, заинтересувани от качване на качествена мускулна маса.

Дози и прием на Сустанон

Дозите на приложение за Сустанон варират от 250 мг седмично, до 2000 мг и повечето седмично. Тези дози са крайни. По - често дозата варира от 250 мг към 1000 мг седмично. Въпреки че Сустанон остава активен до един месец, инжекциите трябва да бъдат поставяни поне веднъж седмично, за да останат нивата на тестостерон устойчиви.

Аптекарска химия, най-доброто. Това споделят атлети за резултатите си с този препарат като успешни без диета или специфични режими, просто защото действа. Сексуалната мощ и либидото е засилено по време на приема му, както и самочувствието на приемащите Sustanon 250 от Спортни храни. Това се дължи на хормоните, които се стимулират с инжектирането му, тъй като тестостеронът ви по време на приема е силно забързан и изключително повишен. Андрогенните му ефекти се изразяват в окосмяване и удебеляване на гласа. Имате повече сила, повече желание и енергия за всичко, освен тренировките и спорта.

Тези, които употребяват за първи път Сустанон, могат да очаква да наддадат около 10 килограма в рамките на няколко месеца, като използват само 250 мг Sustanon на седмица. По-напредналите атлети очевидно ще имат нужда от по-високи дози, за да придобият желания ефект. Сустанон е сравнително безопасен стероид, освен във високи дози, при които някои атлети могат да изпитат странични ефекти поради повишеното ниво на естроген.

Допълнителен прием

С дози, превишаващи 1000 мг на седмица, е задължително да използват антиестрогени като Nolvadex (Tamoxifen) или Proviron (Mesterolone). Употребата на Сустанон ще потисне естественото производство на тестостерон, така че употребата на HCG - Pregnyl (Chorionic gonadotropin) или Anastrozol (аримидекс) препарати е желателна. Sustanon 250 е добър за основен стероид. Атлети, заинтересувани от бърз размер и увеличение на сила, намират, че е удачно да се комбинира Сустанон с орални стероиди като Anadrol (Oxymetholone) и Bionabol (Methandrostenolone). От друга страна Sustanon също покачва масата в съчетание с Parabolan (Trenbolone hexahydrobencylcarbonate), Masteron (Drostanolone propionate) и Winstrol (Stanozolol).

Странични ефекти

Страничните ефекти на Сустанон са характерни за повечето тестостерон съдържащи препарати: раздразнителност,агресивност,гинекомастия и задържане на соли (при по-високи дози), акне, вириализация (стимулиране появата на вторични полови белези) и др.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

 • Плащане в брой или с карта на куриер
 • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5

Може да харесате още

  475.00 лв. 680.00 лв.
   290.00 лв. 354.00 лв.
    190.00 лв.

    Последно разгледани

    Sustanon 250 – Organon (6 ампули) Сустанон
    Не се предлага вече