Избор на категория
Вашата количка

Parabolan Hexa 76,5mg

Производител: Canadian Pharmaceuticals
Съдържание: 10 мл, 76,5 мг/мл

Предназначение: Чиста мускулна маса

Тренболон Хексахидробензилкарбонат е произведен за пръв път от NEGMA във Франция и за известно време e последния най-нов инжекционен анаболен андрогенен стероид за цял свят със съдържание на изключително мощният тренболон.

Parabolan Canadian Pharmaceuticals (Тренболон Хексахидробензилкарбонат) е най-подходящият от трите вида естера тренболон за хуманна употреба и действието му е средно по време на престой в организма. Той е и продукта с най-висока цена от трите вида Тренболон.

Какво представлява Parabolan

Тренболон е много мощен андронен със силна анаболна активност. Подходящ е за бързо натрупване на мускулна маса и сила. Обиксовено осигурява на пациента изключителни резултати в относително кратък период от време. Анаболния ефект на този медикамент е често сравняван с популярните Тестостерон, Дианабол, Анаполон - с една разлика: Тренболон Хексахидробензилкарбонат не се конвертира в естроген! Това е наистина много уникално съединение, тъй като масовите анаболни лекарства почти винаги ароматизират или причиняват други проблеми свързани с естрогена. Когато се ползват леки стероиди по отношение на естроген, са оакват обикновено много по-слаб растеж на мускулите, но не и с Parabolan. Тук не трябва да има притеснения за естрогенни странични ефекти, но резултатите са на изключително силно лекарство за мускулна маса и сила.

Не се забелязва задържане на вода, така че масата, придобита по време на цикъла с Параболин ще бъде с ниски нива на мазнини, изградена качествено и за трайно време. Гинекомастията също не е проблем, така че не би трябвало да има нужда от допълнителни антиестрогени, ако Тренболин е единствения стероид, който се ползва.

Високото ниво на андроген в резултата от този стероид, в отсъствието на излишък от естроген, може да ускори изгарянето на телесните мазнини. Резултатът ще бъде много строга физика, без необходимост от екстремни диети. Parabolan Canadian Pharmaceuticals може да допринесе за една невероятно трудно, изтръгната физика и е идеален продукт за конкурентни културисти.

Странични ефекти

Тренболон е значително по-мощен от тестостерон и има ефект, който е колкото е три пъти по-силен на милиграм за милиграм. По същия начин можем да очакваме да видим някакво ниво на андрогенни странични ефекти при употребата на това съединение. Следователно мазна кожа, агресивно поведение, акне и косопад не са рядкост по време на цикъл с този стероид. Андрогенния характер на този препарат, разбира се, е много рисков елемент за жените които решат да го използват, защото шансът засимптоми на вирилизация са изключително високи с такъв силен андроген.

И тъй като hexahydrobenzylcarbonate естера ще увеличи активността на лекарството в продължение на седмици, кръвните нива могат да бъдат много трудно контролируеми. Тъй като много от мъжествени нежелани реакции, свързани с употребата на стероиди могат да бъдат постоянни, жените, които обмислят използването на това съединение трябва да приемат изключителна предпазливост.

Parabolan Канада Фармасютикал е и много по-силен от тестостерона при потискане на ендогенната продукция на андрогени. Това става ясно от факта, че естроген не е единственият виновник с отрицателна обратна връзка за инхибиране, като тук не съществува натрупване на този хормон. Има обаче някои активности като прогестин присъщ на това съединение, като тренболон е 19-нортестостерон, подобен на нандролон - характерна черта на тези съединения. Въпреки това изглежда вероятно, че голяма част идва от мощното си андрогененно действие.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5

Може да харесате още

Последно разгледани