Избор на категория
Вашата количка

Hygetropin 100 IU

Съдържание: 100 единици растежен хормон

Производител: Exact Pharma - Китай

Предназначение: при недостиг на соматотропин, анти-ейджинг или за спортна подготовка

Hygetropin - Хормона на растежа се използва също така за повишаване на по-ефективно животновъдство в промишленото селско стопанство. Той увеличава млякото при кравите.

Информация за Хигетропин

Хигетропин / Hygetropin - хормон на растежа от Exact Pharma e синтетичен растежен хормон (HGH - Human growth hormone).

Известен още като соматропин или соматотропин е пептиден хормон.

Той стимулира растежа, клетъчното размножаване и регенерацията при хора и животни.

Това е митоген, който е специфичен само за някои видове клетки. Растежният хормон е 191-аминокиселинен по състав, едноверижен полипептид, който се синтезира, съхранява и секретира от соматотропните клетки в страничните крила на хипофизната жлеза.

Растежният хормон се предписва в медицината за лечение на нарушения в растежа на деца и възрастни, когато имат хормонален дефицит.

Някои лекари започват да предписват HYGETROPIN, за да увеличат жизнеността на пациентите си. Hygetropin-а е сложен препарат, доскоро известен на малцина.

Не всички негови функции са известни.

В ролята си като анаболен агент/стероид, хормона на растежа се употребява в спорта и традиционната проба с урина (допинг тест) не го открива.

Затова е предпочитан от хиляди състезатели в цял свят.

Също така не може да бъде открит и с кръвна проба!

Състав

Somatropin, растежен хормон - (10 единици във флакон) прах и разтворител за инжекционен разтвор, предвиден за подкожно приложение. Растежния хормон се слага единствено под кожата и никога интрамускулно.

С какво се комбинира растежния хормон

Задължително с тестостерон енантат или тестостерон пропионат. Някои атлети заприличват на професионални състезатели от един единствен цикъл, като слагат заедно с хормона Примоболан депо, Параболан ацетат и Винстрол depot

Показания

Смущения в растежа, които се дължат на недостатъчно отделяне на растежен хормон и смущения в растежа, свързани със синдрома на Turner или хронична бъбречна недостатъчност, синдром на Prader-Willi, ниски деца, родени малки за гестационната възраст. Заместителна терапия при възрастни с изявена недостатъчност на растежен хормон.

Дозировка и приложение

Дозировката и схемата на приложение трябва да се индивидуализира. Най-общо се препоръчва дневна доза от 0,025-0,035мг/кг телесно тегло или 0,7-1,0мг/кв.м телесна повърхност.

Още информация за хормон на растежа

Соматотропин или наречен още растежен хормон е пептиден хормон. Името му идва от гръцки език сома-тяло и тропи-растеж. Той отговаря за растежа на костите като и за белтъчната и въглехидратна обмяна в тялото. Той се отделя от предния дял на хипофизата (аденохипофиза).

Ефектът му се изразява в повишаване на обмяната на веществата в клетките и особено на белтъчната синтеза. При отделяне на по-малки количества (хипосекреция) от този хормон растежът на децата изостава. Развиват се джуджета, които са с нормални умствени възможности и със симетрични тела. Хиперфункцията при деца води до заболяването гигантизъм. Индивидите са с много висок ръст (230- 250 cm). Когато увеличението на хормоналната секреция се появи за първи път след приключване на периода на растежа, се развива заболяване, наречено акромегалия. Най-често е вследствие на туморна хипофизата. Изразява се в задебеляване на късите кости на тялото, нарастване на някои от органите (език, черен дроб) и смущения в зрението.

Ако болестта се прояви в късна възраст когато растежа на костите е приключил се появява болестта акромегалия. При нея нарастват костите на черепа и крайниците езика също расте и става ненормално голям.

Приложението на растежният хормон в бодибилдърските среди е масово явление през последните 20 години, а отскоро и в България. Публична тайна е, че личности с високи финансови възможности си слагат соматропин, защото няколко единици дневно преобръща процеса на стареене и подмладява кожа, коса с видим ефект още от първите няколко дни.

Странични ефекти

Растежния хормон няма странични ефекти, когато се прилага според упътването, с прецизност. Единствените такива са, че цената му е твърде висока не само за българския стандарт и един курс за месец излиза около 1500 лв - за нормално ползване от неспортуващи, а ако се прилага с цел състезателна подготовка - тогава цената може да надхвърли 3000 лв.

Желани ефекти от HYGETROPIN

Ефектите, които се наблюдават могат да бъдат забелязани и усетени веднага, още след първите няколко дни, но ако целите сериозни трансформации като например изчистване на мазнини (отслабване), изпъване на кожата и връщане на нормалния цвят на косата ако сте побелял/а, тогава е необходимо хормона да се поставя достатъчно дълго време - това значи минимум от 2-5 месеца.

Растеж на височина с HYGETROPIN

Ако сте чували за някой и си задавате въпроса дали растежен хормон може да увеличи вашият ръст - отговора е категорично да! С известни подробности, които са няколко. Първата е, че растежният хормон трябва да се слага в много по-високи дози, а това крие известни рискове. По-дълъг период на прием, говорим за повече от 16 месеца, минимум. Страничните ефекти ако този препарат бъде предозиран са изключително неприятни и опасни. Един от тях е, че генотипа ви се променя, възможно е сериозно окосмяване, много повече от тестостероноподобните анаболни андрогенни стероиди. Черепа, пениса и някой вътрешни органи се трансформират в огромни, което за някой е предимство, а други намират като нежелан резултат. Дозата тук също е едно от най-важните неща за приема на HYGETROPIN. Ако желаете консултация или имате въпрос, относно този продукт, възползвайте се формата за запитвания.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5