Избор на категория
Вашата количка

Evogene (Хормон на растежа, Соматропин) – 3.33mg/100 единици

Evogene (Хормон на растежа, Соматропин) – 3.33mg/100 единици
Evogene (Хормон на растежа, Соматропин) – 3.33mg/100 единици
590.00 лв.
  • Производител: Alley

Evogene е изкуствено създадена форма на растежен хормон, наречен Рекомбиниран хормон на растежа. Въпреки, че е направен в лаборатория, произведен чрез рекомбинантна ДНК технология, той е идентичен с хормона на растежа в човешкото тяло.

Evogene има произход от 191-аминокиселинна последователност и структурата му е идентична с основната форма на хормона на растежа при човека от хипофизната жлеза. Молекулното му тегло е 22.125 далтона. Evogene е стерилен, непирогенен, бял лиофилизиран прах, предназначен за подкожно или мусколно инжектиране, след разтваряне със стерилна вода за инжекции (0.3 m-Cresol).

Прием

Сутрин, един час преди закуска, непосредствено преди тренировка или вечер преди сън на гладно.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5