Избор на категория
Вашата количка

Animal Power

46 мл екстрапак пръскало за локална употреба.
Спрей за дълъг секс със задържащ компонент. Animal Power удължава ереткилната функция. Безопасен и биологичен. Тестван в Швейцария. Животинска сила - Animalp Power T-ON Pharmaceutical Ltd. е продукт за сексуална употреба, който увеличава удоволствието и прави чукането продължително.

*Половин час преди секс.

Спрей/флакон екстра пак за задържане на ерекцията.

Начин на употреба:
Напръскайте главичката на пениса 4, 5 пъти 15-20 минути преди секс върху еректирал (надървен) член.

Пръскалото гарантира продължително и качествено усещане при сексуалния акт. Задържа еякулацията и прави любовната игра по-силна.

Спрея на T-ON Pharmaceutical Ltd. забавя свършването и прави оргазма още по-мощен. Билките във флакона са избрани и формулирани в изкусна рецепта в 46 милилитровото депо.

Анимал Пауър понижава чувствителността в нервните рецептори на половите органи. Работи също и при жени.

Продукта е предназначен за подобряване на сексуалния живот на милиони хора. Достига до вас в дискретен пакет.

Animal Power се комбинира добре с HASLES®. Спрея забавя свършването, а Хаслес напомпва пениса с повече кръв и удоволствието от секса става колосално.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5