Избор на категория
Вашата количка

Trenbolone таблетки – Beijing (Biotech) 50×25мг

Trenbolone таблетки – Beijing (Biotech) 50×25мг
Trenbolone таблетки – Beijing (Biotech) 50×25мг
Не се предлага вече
Trenbolone таблетки – Beijing (Biotech) 50×25мг
90.00 лв.

  Trenbolone таблетки - Beijing (Biotech) е със съдържание 50 таблетки по 25 мг Тренболон ацетат. Тренболон като анаболен стероид е използван от ветеринарните лекари за добитъка с цел увеличаване на растежа на мускулите.

  Тренболон ацетат стимулира плазмените пилази след разцепването на естерната група в кръвта, оставяйки свободен тренболон. Културистите го ползват защото увеличават телесната си маса ефективно и качествено, като същевременно изгарят мазнините и напълват мускулните тъкани с нови влакна и плътност/обем.

  погледнете също Superdrol Maxpharm.

  Parabolan дава огромна твърдост на мускулите. Високото андрогенно действие на препарата намалява вероятността от претренирване, ускорява възстановяването, мускулите изглеждат напомпени, и в същото време дълбоко очертани. Параболан притежава много силни андрогенни и анаболни свойства, но не ароматизира веднага, поради което задръжката на вода е много малка. Тъй като препарата не задържа вода, от него не трябва да се очаква рязко увеличение на телесното тегло, а се наблюдава прираст на качествена мускулатура. В организма живота му е 2-4 дена.

  Дозиране и комбиниране

  Повечето атлети го инжектират два пъти седмично. Опитът показва, че добри резултати се постигат при дози от 1ампула/76мг./ на всеки 2-3дни. Много добра комбинация е 76мг. Parabolan на всеки два дни и 50мг. Winstrol през ден или 50мг. Testosterone propionate на всеки два дни. Атлетите, които се интересуват от по-бърз прираст на мускулна маса, често добавят и 30мг. Methandrostenolone на ден. В комплекс с Анавар (25мг. Anavar на ден), препарата се използва за силова подготовка при атлети желаещи да минат в по-горна категория.

  Гинекомастия при използването на този продукт се наблюдава рядко, само при дълга употреба в много високи дози. При използване на дози до 200 мг. седмично препарата е слабо хепатотоксичен. Ако употребата е до 8 седмици не се наблюдава промяна в ендогеното производство на хормони. При по дълги цикли е добре да се приемат тестостерон стимулиращи препарати в края на цикъла. Препарата не предизвиква промяна на електролитите в кръвта, затова високото кръвно налягане при него е рядкост. При голяма част от атлетите, които го използват се наблюдава агресивно поведение, дължащо се на силното андрогенно действие на препарата.

  Parabolan не се превръща в дехидротестостерон, затова акнето и косопада при приема му са рядкост. На всеки атлет препарата действа по различен начин, но повечето от прилагащите го намират за безопасен при правилна употреба. Въпреки че не се наблюдават потресаващи промени в мускулната маса, Параболан обезпечава качествена мускулатура и се явява многоцелеви препарат от типа на Дека. Френската версия на Параболан вече не се намира на пазара. Има различни фирми предлагащи инжекционата форма, поради което се налага да подхождате внимателно при покупката на препарата.

  Погледнете също: Atrenol - NEGEN (Parabolan, Trenbolone Acethate)

  Странични ефекти

  Както при повечето анаболни стероиди, страничните ефекти са дозовозависими и могат да включват:

  • Драстично увеличаване на силата
  • Сексуално желание
  • Повишена сърдечна честота и високо кръвно
  • Допълнителна агресия
  • Тежко дишане
  • Повишена телесна температура
  • Нощни изпотявания
  • Тъмен цвят на урина
  • Безсъние и кошмари
  • Еректилна дисфункция
  • Намален апетит
  • Параноя

  Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

  Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

  ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

  1 5

  Може да харесате още

   119.00 лв. 160.00 лв.
    124.00 лв. 150.00 лв.
     115.00 лв. 145.00 лв.

     Последно разгледани

     Trenbolone таблетки – Beijing (Biotech) 50×25мг
     Не се предлага вече