Избор на категория
Вашата количка

Тестостерон таблетки undecanoate - Biotech Labs - 100 х 20 мг

Тестостерон таблетки undecanoate - Biotech Labs - 100 х 20 мг
Тестостерон таблетки undecanoate - Biotech Labs - 100 х 20 мг
Тестостерон таблетки undecanoate - Biotech Labs - 100 х 20 мг
Тестостерон таблетки undecanoate - Biotech Labs - 100 х 20 мг
96.00 лв.
Тестостерон на таблетки (ундеканоат) е орален анаболен андрогенен стероид. Среща се често под името АНДРИОЛ, ANDRIOL. Може да бъде закупен от аптечната мрежа на Гърция, Турция и още няколко държави. Нормалните мъже произвеждат /- 7 мг тестостерон дневно. "С цел заместване на тестостерона при мъже с повредени или липсващи тестиси Undecanoate се приема ежедневно от 20 - 80 мг, докато тестостерон енантат в дози от 250 до 500 мг се слага веднъж на две седмици.
Други два клинично възможни тестостеронови естера - тестостерон ципионат и тестостерон циклохексане карбоксилат, имат много сходни кинетични свойства, така че могат да бъдат използвани в същите дози. В момента това е най-общата форма за лечение на мъже с подобни проблеми, но терапията не произвежда същите нива на тестостерон като при здрави мъже.

Още информация

Пациентите се страхуват от тези колебания, заради въздействието на сексуалната им активност и емоционален статус. Новите тестостеронни препарати са разработени с цел да бъдат избегнати тези недостатъци. Новият тестостеронен естер - тестостерон-транс-4-н-бутилциклохексили-карбоксилат, с кодово име 20Аеt-1, е изпитан в лабораторни условия върху гризачи и след това върху кастрирани маймуни. Когато единичната 40 мг доза бе инжектирана на кастрирани маймуни, тя повдига нивото на тестостерон в кръвта на до нормалното за 4 месеца."

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5

Може да харесате още

    159.00 лв. 192.00 лв.