Избор на категория
Вашата количка

Testex Prolongatum (Qpharma) – Ципионат

Testex Prolongatum (Qpharma) – Ципионат
Testex Prolongatum (Qpharma) – Ципионат
Testex Prolongatum (Qpharma) – Ципионат
Не се предлага вече

Testex на Qpharma е мастноразтворим инжекционен тестостерон. Проявява силно андрогенни свойства и изключително висока анаболна активност. Testex Prolongatum (Qpharma) - Testosterone Cypionate ароматизира лесно, прилича на другите тестостерони и може да причини проблеми на много атлети с голямото количество водна задръжка.

Той е по-слабо токсичен за черния дроб от останалите тестостеронови препарати, но може да предизвика сериозни сътресения в ендогенното производство на тестостерон. Атлетите споделят, че този медикамент повишава изключително много силата и размерите.

Testex Prolongatum (Qpharma) - Тестостерон ципионат е естер на мъжкия полов хормон Тестостерон. Тъй като Ципионатът има както силно анаболно, така и андрогенно действие. Използва се от много атлети, които искат да изградят сила и маса за късо време. По действието си е много подобен на Енантат.

При по-продължителна и високо дозирана употреба на Testex Prolongatum (Qpharma) - Тестостерон ципионат, съществува риск от обратимо прекъсване или намаляване на спермогенезата. Testex Prolongatum (Qpharma) - Ципионат може да бъде доказан в кръвта до 3 месеца след прекъсване на приема.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5