Избор на категория
Вашата количка

Sibutramine Pro Medical

Sibutramine Pro Medical
Sibutramine Pro Medical
95.00 лв.
  Категории: Релеф Отслабване

  Sibutramine е лекарство за лечение на затлъстяване.

  Медикамента намалява риска от заболявания свързани със затлъстяване и понижава и процента на смъртност. Сибутрамин е комбинация от серотонин (5-НТ), норадреналин (NA) и реъптейк инхибитор (SNRI).

  Цена за 2 опаковки Сибутрамин Pro Medical: 170.00 лв

  Sibutramine (Редукта) е нов продукт на българския пазар. Опаковката съдържа 30 капсули по 30 мг. По-силна и по-качествена от предишни аналози на лекарства със Сибутрамин. Ефекта от медикамента се усеща след първите три-четири дни. Целия курс се препоръчва да е за период от 15 до 45 дни, а ако има необходимост от допълнително сваляне на килограми е препоръчително да се направи почивка също толкова, колкото е приемана.

  Ефективното лечение на затлъстяването при хората значимо намалява риска от развитие на съпътстващите го в дългосрочен план заболявания и със сигурност понижава и процента на смъртността след години. Сибутрамин (РЕДУКТИЛ) (сибутрамин хидрохлорид) е комбинация от серотонин (5-НТ), норадреналин (NA) и реъптейк инхибитор (SNRI). Редуктила допринася за дозо-зависимо понижение на телесното тегло чрез двоен механизъм на действие - намалява хранителния прием и увеличава енергийния разход.

  Редукта се приема след лекарско предписание. Хора с високо кръвно и в напреднал стадии на възраст (над 65 години) не е желателно да консумират лекарството. Ефективна е при всички, работи без странични ефекти. В първите няколко дни може да се усети изнервеност. При високи дози е възможно безсъние.

  ПРИЕМ

  Сутрин на гладно по една таблетка дневно - до два месеца.

  Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

  Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

  ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

  1 5