Избор на категория
Вашата количка

Trenbolone acetate – Balco

Trenbolone acetate – Balco
Trenbolone acetate – Balco
Не се предлага вече

Trenbolone таблетки - Balco е със съдържание 100 таблетки по 25 мг Trenbolone acetate. Тренболон като анаболен стероид е използван от ветеринарните лекари за добитъка с цел увеличаване на растежа на мускулите.

Trenbolone acetate стимулира плазмените пилази след разцепването на естерната група в кръвта, оставяйки свободен тренболон. Културистите го ползват защото увеличават телесната си маса ефективно и качествено, като същевременно изгарят мазнините и напълват мускулните тъкани с нови влакна и плътност/обем.

Trenbolone таблетки се приема успешно за подобряване на релефа и увеличаване на мускулната маса и сила, при това без задръжката на вода (характерни за тестостерона или руския Метан).

Trenbolone acetate дава огромна твърдост на мускулите. Високото андрогенно действие на препарата намалява вероятността от претренирване, ускорява възстановяването, мускулите изглеждат напомпени, и в същото време дълбоко очертани. Trenbolone acetate притежава много силни андрогенни и анаболни свойства, но не ароматизира веднага, поради което задръжката на вода е много малка. Тъй като препарата не задържа вода, от него не трябва да се очаква рязко увеличение на телесното тегло, а се наблюдава прираст на качествена мускулатура. В организма живота му е 2-4 дена.

Дозиране и комбиниране

За целите на културизма най-често приеманите дози са 100-300 мг на седмица за 6-8 седмици. Поради кратко действие на ацетатните естери, общата седмична доза се разделя на 2-3 малки. Ефективните орални дози са в диапазона 100-200 мг дневно, приемани за не повече от 6-8 седмици, за да се сведе до минимум потенциалната хепатотоксичност.

Липсата на естрогенна активност е направила тренболон много привлекателен за състезатели, които се опитват да избегнат задържането на вода. Ефектите на тренболона обикновено са съпътствани със забележителна загуба на мазнини и подобряване на релефа и плътността на мускулите. Въпреки че притежава забележителен "втвърдяващ" ефект, това не е единствената полза от тренболон ацетата. Той също така е силно анаболен и изграждащите му свойства често се сравняват с тестостерон и Dianabol. Въпреки че не е толкова мощен, той е най-анаболният от всички неестрогенни стероиди.

Повечето инжекционни разновидности на тренболона са доста гъвкави и могат да бъдат комбинирани с много други стероиди в зависимост от желания резултат. Тренболон ацетата е много подходящ едновременно като комбинация в стакове за маса и такива за релеф. Някои атлети го комбинират с Winstrol® или Primobolan®. Такива комбинации предизвикват още по-голяма плътност и релеф на мускулатурата.

Умерено ефективни анаболи като Deca-Durabolin® (Нандролон деканоат) или Equipoise® (Болденон ундециленат) се комбинират с Parabolan (Параболан) за създаване на "златната среда". Тази комбинация предлага сила и маса, но без излишното подуване, причинено стероиди, които се ароматизират лесно. В стаковете за маса тренболон ацетат се комбинира с Anadrol 50® или Dianabol. Резултатът е бързо и значително увеличаване на малко, но твърда мускулна маса. В книгата Hanbook II, Дан Duchaine описва микса на тренболон, тестостерон и Anadrol като "Най-ефективна" за мъже.

Погледнете също: Atrenol - NEGEN (Parabolan, Trenbolone Acethate)

Странични ефекти

Както при повечето анаболни стероиди, страничните ефекти са дозовозависими и могат да включват:

 • Драстично увеличаване на силата
 • Сексуално желание
 • Повишена сърдечна честота и високо кръвно
 • Допълнителна агресия
 • Тежко дишане
 • Повишена телесна температура
 • Нощни изпотявания
 • Тъмен цвят на урина
 • Безсъние и кошмари
 • Еректилна дисфункция
 • Намален апетит
 • Параноя

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

 • Плащане в брой или с карта на куриер
 • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5

Може да харесате още

  119.00 лв. 160.00 лв.

  Последно разгледани

  Trenbolone acetate – Balco
  Не се предлага вече