Избор на категория
Вашата количка

REDUCTA DEPOT

Производител: pharm - tec.

Съдържание: 30 таблетки с удължено дайствие по 10 мг сибутрамин

Описание на Редукта депо на pharm - tec.

REDUCTA DEPOT съдържа Sibutramine Hydrochloride (Сибутрамин), в блистерирани таблетки от 30 милиграма всяка от тях. Важното при този продукт е, че таблетките са произведени с удължено освобождаване и действат дълготрайно, постепенно и ефикасно!

Продукта е нов от старите, които са утвърдени и добре доказали качествата си на пазара.

Препарата е централно действащ инхибитор на обратното захващане на серотонина и норадреналина. Използва се за контрол на затлъстяването, участвайки като допълнение в нискокалорична диета. Това лекарство не се представя като бързодействащо, а по-скоро като бавно, но сигурно средство за загуба на мазнини.

Действие на Редукта - REDUCTA DEPOT

Sibutramine Hydrochloride (сибутрамин) упражнява своя ефект чрез два различни механизма. Той има значителна способност да потиска апетита.

По време на изследвания е установено, че пациентите намаляват дневния си прием с около 1300 калории при употребата на това лекарство. Сибутрамин също стимулира обмяната на веществата и разхода на калории. Еднократна доза от 10 мг увеличава метаболизма с до 30%.

Този ефект се поддържа най-малко 6 часа след приема. Термогенното действие се осъществява през адренергичната система, главно чрез индиректно активиране на бета-3 рецепторите. С употребата на това лекарство се наблюдава увеличаване на термогенезата, съпроводено с повишаване на телесната температура с 0,5 - 1 градуса по Целзий.

Повишената телесна температура е добър показател, че е задействана термогенезата.

За добиване на по-ясна представа как точно работи сибутрамин се разглеждат някои негови клинични изследвания, проведени от Фондацията за клинична фармакология в Канзас.

На група от 322 пациенти, страдащи от затлъстяване е бил назначен прием на 20 мг сибутрамин или плацебо веднъж дневно за 24 седмици. 42% от пациентите, приемали сибутрамин загубили 5% и повече от теглото си, а 12 % от тях загубили над 10 % телесна маса.

Сибутрамин също е свързан със значителни подобрения на серумните триглицериди и нивата на HDL холестерола.

Друго такова изследване е проведено от отдела по ендокринология в болница в Китай. Сибутрамин е бил назначен на 120 мъже и жени и съобщава, че пациентите са загубили средно по 6-7 кг от теглото си до 24-тата седмица прием на лекарството.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5

Последно разгледани

REDUCTA DEPOT
Не се предлага вече