Избор на категория
Вашата количка

Parabolan 10ml

Parabolan 10ml
Не се предлага вече

Параболан (Тренболон ацетат)

Активна съставка на продукта: Тренболон ацетат
Производител: T-ON Pharmaceutical Ltd., произход: Швейцария
Инжекционен Анаболен стероид
Съдържание: 10 мл, 100 мг/мл Параболан ацетат

Trenbolone Acetate (Тренболон ацетат - Параболан) е бързодействаща инжекционна форма на мощния анаболен стероид trenbolone (тренболон) и се разпространява предимно за ветеринарни цели. Стероидът родител (тренболон Paracethon) е дериват на нандролона и има силни анаболни и андрогенни свойства. Сравнено милиграм за милиграм, той е значително по-мощен от тестостерона, както като анаболен, така и като андрогенен агент, макар че везните са наклонени в полза на анаболния му потенциал.

Trenbolone Acetate (Тренболон ацетат) се използва за повишаване общото тегло при едрия рогат добитък с цел добив на повече месо. Обикновено този стероид се прилага върху животните до кланница след което малки количества метаболити на тренболон могат да бъдат намерени в месните продукти.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

 • Плащане в брой или с карта на куриер
 • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5

Може да харесате още

  540.00 лв. 610.00 лв.
   124.00 лв. 150.00 лв.
    115.00 лв. 145.00 лв.

    Последно разгледани

    Parabolan 10ml
    Не се предлага вече