Избор на категория
Вашата количка

Boldenone - Neo Meds

Производител: Neo Meds

Съдържание: 200 мг в ампула от 1 мл Boldenone Undecylenate в кутия с 10 ампули

Предназначение: Повишава апетита, за мускулна маса и тегло

Neo Meds - Boldenone Undecylenate в 10 ампули

Boldenone Undecylenate (Equipoise) на Neo Meds представлява добре познатия препарат в ампули от 1 мл за интрамускулно приложение.

Този болденон е предназначен за всички, които предпочитат безкомпромисно качество и висок клас препарати. Болденон произвежда бавно и стабилно анаболния ефект, докато подобрява апетита - това го прави популярен препарат.

В комбинация с други препарати като Тестостерон енантат (депо) и Анадрол (Anapolon), болденонът прави чудеса в изграждането на твърда и масивна мускулатура.

Boldenone (Болденон) Neo Meds започва да работи не веднага, но с продължителен приет от примерен цикъл (напр. 2 месеца) се усеща след втората седмица, дори по-рано.

Boldenone Undecylenate на Нео Медс е инжекционен стероид, съдържащ активната съставка болденон.

Болденонът е силно анаболен и умерено андрогенен анаболен стероид. Има слаба токсичност.

Ароматизира малко, не задържа вода. Действието на продукта е подобно на това на Дианабол-а. Бодидилдърите го използват за повишаване на силата, спортистите го комбинират с тестостерон.

Ако се комбинира с Примоболан става ефективен и при изчистване.

Дозиране на Boldenone - Neo Meds

Прилагайте Boldenone Undecylenate (Болденон) от 1-вата до 10-тата седмица или поне от 1-вата до 8-мата седмица. Няма смисъл да използвате този препарат за по кратко време.

Инжектира се по 400 мг на седмица, дори първите 2 седмици дозите може да бъдат от 600 мг.

Boldenone Undecylenate (Болденон) остава активен в продължение на дълго време и се инжектиран веднъж седмично. Най-често се използва в доза от 200 до 400 мг на седмица.

Това е много гъвкав стероид и може да се комбинира с други продукти в зависимост от желания резултат. За маса често се комбинира с тестостерон.

Това води до качване на маса и сила без страничните ефекти ако се ползва само тесторон в големи дози. В период на релеф - размерите, твърдостта и плътността могат драстично да се завишат когато се комбинира с неароматизиращи стероиди като Тренболон (Параболан), Анавар (Оксандролон) или Винстрол (Стромба, Станозолол).

Употреба в цикъл с Boldenone - Neo Meds

В комбинация със Станозолол, болденонът се инжектира от 1-3 седмица по 50-100 мг през ден или половин кубик (0.5 мл от спринцовката). След третата седмица болденонът се инжектира по един цял кубик от спринцовката и последните две или три седмици е както в началото.

Станозолът се приема както обикновено, в индивидуално отношение и по лекарско предписание.

Допълнителна информация за Boldenone Нео Медс

Boldenone Undecylenate (Болденон) е силно анаболен стероиден препарат с продължителна активност и е много добра алтернатива на Дека-дураболин (Нандролон деканоат).

Полуживотът на този естер (ъндециленат) е активен в продължение на 2 седмици. Препарата е със съдържание на маслен разтвор за интрамускулно приложение. Действие на Boldenone TN Pharma Добре балансираните андрогенни и анаболни свойства на Boldenone Neo Meds са високо оценени от атлетите и е много добър заместител на Дека Дураболин.

Задържа добре азот и гарантира по-голямо разширяване на кръвоносните съдове. Повишава производството на червени кръвни телца, но не повече отколкото останалите анаболни стероиди.

Също така е уникален с това, че е с ниско естрогенно и прогестероново действие, така че ако сте страдали от гинекомастия в миналото от Дека, Болденон ще се окаже много-добра алтернатива!

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5

Може да харесате още

Последно разгледани