Избор на категория
Вашата количка

Nandrolone P - 100 mg/ml

Производител: TN Pharma USA

Съдържание: 10 мл многодозов флакон (Vial) за мускулни инжекциии в атлетиката и бодибилдинга 1000 мг нандролонов фенилпропионат, 100 мг/мл

Предназначение: За мускулна маса и дефиниция, за бодибилдинг, атлетика, борба, мма и други.

Nandrolone P - Нандролон Фенилпропионат е Американски Нандролон (Phenylpropionate) на TN Pharma (Trusted Nutrients) за мускулен релеф и дефиниция.

Представлява флакон от 10 мл в съдържание - 100 мг/мл за мускулно инжектиране.

Известен и под търговското наименование Nandro Rapid, този продукт е предназначен за всички, които държат на фармацевтично качество и висок клас анаболни стероиди и препарати за атлетика.

Информация за Нандролон Фенилпропионат TN Pharma

Американски Нандролон Фенилпропионат на TN Pharma (Trusted Nutrients), познат на българския пазар като „бърза Дека“.

Нандрофенил представлява бързата версия на анаболния стероид нандролон и е предназначен за предсъстезателна подготовка.

Сред спортисти и атлети Нандро Фенил притежава репутацията на един от най-безопасните и нетоксични стероиди, който повишава неимоверно силата и чистата мускулна маса без сериозни странични ефекти. Освен това Нандрофенил дава отлична възможност за контрол.

Действието на бързата дека - Nandrolone P (Phenylpropionate)

Свойствата на Nandro Phenyl са поразително сходни с тези на друг популярен бодибилдърски препарат - Дека Дураболин, чиято активна съставка е бавно действащият нандролон деканоат.

Основната разлика между Нандрофенил и Дека Дураболин е скоростта, с която двата естера на нандролон се освобождават в кръвта.

Докато Дека Дураболин дава добри резултати дори когато се инжектира веднъж на 2-3 седмици, то нандролон фенилпропионат навлиза бързо в кръвта и остава активно в нея за 2-3 дни.

По тази причина Нандро Рапид трябва да се инжектира на всеки 2-3 дни.

В медицината нандрофенил пропионат дълги години се изписва като медикамент за лечение на рак на гърдата, остеопороза, язва, тежки изгаряния и загуба на тегло, причинено от продължително боледуване.

Дози и прием на Нандролон Фенилпропионат - TN Pharma

Тъй като Nandrolone Phenyl TN няма 17-алфа алкилна група, той не е токсичен за черния дроб. Препоръчителната му дозировка за мъже е по 50 до 150 мг на един прием или общо 150 - 600 мг седмично.

За жени - 25-50 мг на седмица за не повече от 12 седмици.

Този прием е напълно достатъчен за стимулиране на протеиновия синтез, а оттам и за подпомагане на оптималния растеж на мускулните клетки.

Странични ефекти от Нандролоновият фенилпропионат на ТН

Нандро Фенил пропионат е безопасен препарат на сравнителна база.

Може да прояви някои странични ефекти само ако се предозира или злоупотреби с използването му в предсъстезателна подготовка.

Страничните ефекти на NPP (Nandrolone P) при предозиране включват симптоми на маскулинизация като акне, повишен растеж на косата, промени в гласа и повишено сексуално желание.

Има силни анаболни ефекти и слаби андрогенни ефекти, които му придават лек профил на страничните ефекти и го правят особено подходящ за употреба при жени и деца.

NPP е нандролонов естер и дълготрайно пролекарство на нандролон в тялото.

Взаимодействия с Nandrolone P

Антиестрогени като инхибитори на ароматазата (напр. Анастрозол) и селективни модулатори на естрогенните рецептори (напр. Тамоксифен, ралоксифен) могат да повлияят и да предотвратят естрогенните ефекти на NPP (Nandrolone Phenylpropionate).

Инхибиторите на 5α-редуктазата като финастерид и дутастерид могат да предотвратят инактивирането на нандролон в така наречените "андрогенни" тъкани като кожата, космените фоликули и простатната жлеза и следователно могат значително да увеличат неговите андрогенни странични ефекти.

Това е противоположно на случая с повечето други AAS, които или са потенцирани от 5α-редуктаза в такива тъкани, или не се метаболизират от 5α-редуктаза.

Антиандрогените като ципротерон ацетат, спиронолактон и бикалутамид могат да блокират както анаболните, така и андрогенните ефекти на Nandrolone P.


Информация от медицинските книги за Nandrolone P

Нандролон фенилпропионат (NPP) или нандролон фенпропионат, продаван под марката Durabolin, Deca Rapid и още търговски имена, наред с други, е лекарство от класа андроген и анаболен стероид (AAS), което се използва главно за лечение на рак на гърдата и остеопороза при жените.

Прилага се чрез инжектиране в мускулите веднъж седмично. Въпреки че е бил широко използван в миналото, лекарството е преустановено предимно и следователно вече не е достъпно.

Може да бъде открит на някои места, трудно и качествения нандролонов разтвор с естера Фенилпропионат е изключително рядко да бъде истински. Медикамента на Tn Pharma е 100% истински, оригинален Nandrolone P.

Лекарството е синтетичен андроген и анаболен стероид и следователно е агонист на андрогенния рецептор (AR), биологична цел на андрогени като тестостерон и дихидротестостерон.

Nandrolone P е открит за първи път през 1957 г. и е въведен за медицинска употреба през 1959 г.

Това е първият въведен нандролонов естер, последван от нандролоновия деканоат (Дека-Дураболин, Nandrolone D) през 1962 г. и е един от най-често използваните нандролонови естери.

В по-ново време обаче лекарството е заменено до голяма степен от нандролон деканоат, който е с по-дълго действие и по-удобен за използване.

В допълнение към медицинската си употреба, Nandrolone P се използва за подобряване на физиката и производителността. В много страни този химикал е контролиран и се продава незаконно.

Употреба на Nandrolone P в немедицинска среда

Нандролон Фенилпропионат се използва за подобряване на физиката и представянето от състезателни спортисти, културисти и пауърлифтъри.

Смята се, че естерите на нандролон са най-популярните AAS, използвани от културистите и в спорта.

Това отчасти се дължи на високото съотношение на анаболен към андрогенен ефект на нандролон и слабата му склонност към андрогенни и естрогенни странични ефекти.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5

Може да харесате още

Последно разгледани

    142.00 лв. 160.00 лв.