Избор на категория
Вашата количка

DNP Спрей за отслабване

DNP Спрей за отслабване
DNP Спрей за отслабване
298.00 лв.
400.00 лв.
Категории: Релеф Отслабване

Съдържание: Динитрофенол за пръскане (DNP)
Количество: 100 милилитра за локална употреба

Производител: Tn Pharma USA

Предназначение: Изгаране на мазнини - директно

DNP (2,4-Динитрофенол) е едно от най-противоречивите вещества, използвани от атлетите. Този продукт не се разпространява за хуманна употреба, но е с изключително мощни свойства промишлен химикал. Също може да се използва за за производството на багрила, във фотографията, като фунгицид и като инсектицид. Технически е класифициран за отровен!

Въпреки изложения списък с промишлени употреби този химикал някога е бил продаван като лекарство за отслабване. Поради свойствата си, динитрофенол остава интересен за културистите и до днес.

Препарата работи за максимално изпълними резултати! Диенпи Тиенфарма (DNP (2,4-Динитрофенол) е спрей за локално пръскане. Лекарството е предназначено за отслабване на проблемни области, като талия и ханш (най-вече). Съхранява се на сухо и хладно място, недостъпно за деца, в шкаф на тъмно.

Предназначение

DNP (2,4-Динитрофенол) не е одобрен за хуманна употреба и предписания за неговия прием не са достъпни. Културистите използват дози от 2 микрограма на килограм телесно тегло на ден. Загубата на мазнини е екстремна и понякога може да достигне 0.5 кг на ден или 7-9 килограма на седмица. Предвид високия риск обаче приложението му обикновено се ограничава за кратки периоди. Проявата на странични ефекти е индикатор за незабавно прекратяване на приема. Имайте предвид, че DNP (2,4-Динитрофенол) се счита за препарат с прекалено висок риск, който далеч надхвърля потенциалните му ползи. Точно затова, този мощен лекарствен медикамент е един от най-ефективните за стопяването на мазнините в проблемните области на човешкото тяло.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5