Избор на категория
Вашата количка

Ultra Fat Burner - Tn Pharma (Ephedrine)

ефедрин на Tn Pharma - 50 капсули по 50 милиграма
Ultra Fat Burner - Tn Pharma (Ephedrine)
198.00 лв.
289.00 лв.

Описание на продукта

Ултра Фат Бърнер (Ephedrin) на Tn Pharma е в опаковка от 50 капсули по 50 мг и представлява фармацевтичен ефедрин хидрохлорид.

Това е универсално средство за отслабване. Повишава термогенезата и подтиска апетита.

Продукт на базата на ефедрин, който гарантира изключителни резултати!

Опаковка: 50 капсули х 50mg

Фармацевтично наименование: Ephedrine hydrochloride

Информация за Ultra Fat Burner Tn Pharma - Ефедрин 50

Ултра Фет Бърнер (Ultra Fat Burner) на американската фирма TN Pharma (Trusted Nutrients)-най-доброто средство за отслабване и подтискане на апетита!

Фармацевтичен продукт, който гарантира изключителни резултати.

Не само за спортисти в предсъстезателна подготовка, но и за всички, които търсят силно средство за изчистване на излишните мазнини.

Професионалните спортисти, щангисти и пауърлифтърите високо ценят качествата на това универсално средство за отслабване на Tn Pharma.

Действие на ефедрина

В медицината ефедринът се е използвал десетилетия наред за лечение на ниско кръвно налягане както и като бронходилатор при различни дихателни проблеми.

Приемът на Ефедрин води до разширяване на бронхите и повишава аеробния капацитет, издръжливостта и повишава прага на умората.

Действа върху централната нервна система, повишава пулса и има мощен термогенен ефект. Резултатът е повишена телесна температура и забързан метаболизъм.

С този продукт ефективно ще постигнете скоростно изгаряне на подкожните мазнини и подтискане апетита.

Дозировка на Ултра Фатбърнер

Препоръчваният от специалистите прием на Ефедрин (Ултра Фет Бърнър) TN е 50 мг дневно в зависимост от организма.

Бърза и сигурна доставка до области: София, Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5

Последно разгледани

    198.00 лв. 289.00 лв.