Избор на категория
Вашата количка

Соматоген 100 единици - хормон на растежа

Соматоген 100 единици - хормон на растежа
Соматоген 100 единици - хормон на растежа
790.00 лв.

  Somatogen е със съдъражание от 10 ампули по 10 единици растежен хормон (или 3.33 мг соматотропин), общо 100 iu. В кутията има бактериостатична вода за цялото количество.

  Соматоген (Соматотропен хормон или наречен още растежен хормон) е пептиден хормон. Името му идва от гръцки: сома - тяло и тропи - раста. Той отговаря за растежа на костите като и за белтъчната и въглехидратна обмяна в тялото. Отделя се от предния дял на хипофизата (аденохипофиза).

  Соматоген е със съдържание 10 флакона по 3.33 мг в кутия. Somatogen съдържа 10 флакона по 10 умпции соматропин. Ефектът му се изразява в повишаване на обмяната на веществата в клетките и особено на белтъчната синтеза.

  Развива се нанизъм (Хипофизарен нанизъм), които са с нормални умствени възможности и със симетрични тела. Хиперфункцията при деца води до заболяването гигантизъм. Индивидите са с много висок ръст (230- 250 cm). Когато увеличението на хормоналната секреция се появи за първи път след приключване на периода на растежа, се развива заболяване, наречено акромегалия. Най-често е вследствие на тумор на хипофизата. Изразява се в задебеляване на късите кости на тялото, нарастване на някои от органите (език, черен дроб) и смущения в зрението.

  Прием

  Сутрин, на гладно.

  Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

  Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

  ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

  1 5