Избор на категория
Вашата количка

Norditropin 45 единици (Simplexx), 15mg растежен хормон

Norditropin 45 единици (Simplexx), 15mg растежен хормон
Norditropin 45 единици (Simplexx), 15mg растежен хормон
Не се предлага вече
Norditropin 45 единици (Simplexx), 15mg растежен хормон
390.00 лв.

  Norditropin Simplexx 45 единици - Novo Nordisk е изкуствено създадена форма на растежен хормон, наречен Рекомбиниран хормон на растежа. Въпреки, че е направен в лаборатория, произведен чрез рекомбинантна ДНК технология, той е идентичен с хормона на растежа в човешкото тяло.

  Norditropin Simplexx - Novo Nordisk има произход от 191-аминокиселинна последователност и структурата му е идентична с основната форма на хормона на растежа при човека от хипофизната жлеза. Молекулното му тегло е 22.125 далтона. Norditropin Simplexx - Novo Nordisk е стерилен, непирогенен, бял лиофилизиран прах, предназначен за подкожно или мускулно инжектиране, след разтваряне в стерилна вода за инжекции (0.3 m-Cresol).

  Прием

  Сутрин, един час преди закуска, непосредствено преди тренировка или вечер преди сън на гладно.

  Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

  Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

  ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

  1 5