Избор на категория
Вашата количка

Nandrolone Decanoate 200 mg

Nandrolone Decanoate 200 mg/ml Neo Meds - SH | Спортни храни
Nandrolone Decanoate 200 mg/ml Neo Meds - SH | Спортни храни
Nandrolone Decanoate 200 mg
140.00 лв.

Какво представлява този продукт

Нандролон деканоат от Neo Meds, познат с търговски наименования като Deca-Durabolin / Дека Дураболин, Ретаболил и др. е инжекционна форма на анаболния нандролонов стероид - Nandrolone.

Естерът деканоат осигурява бавно освобождаване на нандролона от мястото на инжектиране с продължителност до 3 седмици.

Нандролон (Deca-Durabolin / Дека Дураболин) е много подобен на тестостероновата структура, въпреки че притежава въглероден атом на 19-та позиция (откъдето идва и друго негово наименование 19-нортестостерон). Подобно на тестостерона, нандролон деканоат (Deca-Durabolin / Дека Дураболин) показва сравнително силни анаболни свойства.

За разлика обаче от тестостерон, изграждащата мускулна тъкан активност на нандролона има слаби андрогенни свойства.

Голяма част на тези му свойства се дължат на редуцирането на нандролона до дихидронандролон в андроген целевите тъкани, отговорни за действието на тестостерона.

Меките свойства на Нандролон деканоат (Deca-Durabolin / Дека Дураболин) го правят един от най-популярните инжекционни анаболни стероиди по света.

Той е силно предпочитан от спортистите заради способността му да осигури значителен прираст на мускулна маса и сила без изразяването на силни андрогенни или естрогенни ефекти.

Nandrolone Decanoate - Neo Meds в ампули от 200 мг (1ml)

Продукта е със стойностно качество от SH | Спортни храни и е спортисти, които ползват истински продукти със съдържание на нандролонов деканоат.

Химикала на Неомедс представлява мастноразтворим инжекционен естер на бавния нандролонов деканоат и пристига в опаковка в блистерирани ампули по 10 броя с концентрация 200 мг/мл в ампули по 1 мл.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5

Може да харесате още

Последно разгледани