Избор на категория
Вашата количка

Melanotan Bionica 100 mg

Производител: Bionica

Съдържание: 10 х Vials, Melanotan II (10 mg/флакон)

Предназначение: Предизвиква тъмен тен на кожата, подтиска апетита и подпомага еректилната функция

Melanotan Bionica работи чрез стимулиране на алфа-МСХ рецептора.

Това е рецептор, който пройзвежда меланин, който спомага за потъмняване на кожата. Поради тази стимулация, употребяващият ще почернее повече и по-лесно. Друго негово свойство е да предизвиква ерекция.

Общи данни за пептидния хормон Меланотан II

В организма има няколко алфа-МСХ рецептори. Меланотан II Бионика функционира, стимулирайки МЦ1-5 рецептора, което промотира потъмняване на кожата и стимулирайки МЦ4 рецептора, което води до повишена еректилна функция.

Макар клиничните проучвания да демонстрират обещаващи резултати, що се касае до способността на Melanotan Bionica да третира еректилна дисфункция, той така и не е одобрен за употреба от хора.

Melanotan II е синтетичен аналог на пептидния хормон α-меланоцит-стимулиращ хормон (α-MSH), който ускорява меланогенезата и увеличава ерекцията.

Меланотанът е бил разработван и също като лекарство за женска сексуална дисфункция, но клиничното развитие е спряло до 2003 г., а от 2018 г. търговското развитие е в застой и истинския меланотан се намира изключително трудно.

Нелицензирани, непроверени или измамни продукти, продавани като „меланотан II“, се намират в Интернет и се предполага, че са ефективни, въпреки че има странични ефекти като неравномерна пигментация, нови невуси (бенки) и а потъмняване на съществуващите бенки.

С гордост Bionica може да гарантира за качеството на техния продукт и всеки, който го е ползвал може да потвърди това. Melanotan Bionica е изключително ефективен и истински!

Няма научни изследвания в дългосрочен план и трайни странични ефекти, които употребата на този пептид може да причини.

Ефекти от употребата на Melanotan Bionica

Основните ефекти от употребата на Меланотан II се свеждат до по-лесно и бързо почерняване, и по-добра ерекция.

Ефектът по потъмняване на кожата може да бъде забелязан още след първите дни (ако разбира се, приемащият се излага на слънце или използва солариум), като осезаема разлика ще се види след няколко седмици.

Колкото по-дълго се използва Меланотан II, толко по-тъмна ще стане кожата.

Ефектът на Меланотан II върху еректилната функция започва да се усеща 4-6 часа след приема му и е с продължителност от 6-12 часа, в зависимост от човека.

Странични ефекти на Меланотан - Бионика

Най-често срещания страничен ефект при употреба на Меланотан II е подтискане на апетита, като при някой хора могат да се наблюдават чувство на гадене и умора. Но за други това може да бъде удобен начин за сваляне на килограми и отслабване.

Друг страничен ефект, който може да се наблюдава е потъмняване на косата, което не би било значително.

В някой случай, употребата на Меланотан II може да доведе и до потъмняване на съществуващи по тялото бенки, като това е нещо за което всеки които приема този пептид, трябва да следи.

Начин на употреба Melanotan Bionica

Меланотан II представлява бях прах, който трябва да бъде развотрен в бактериостатична вода. Melanotan Bionica може да бъде инжектиран, както подкожно, така и мускулно, като подкожното инжектиране е предпочитания избор на потребителите.

Меланотан II трябва да бъде съхраняван в хладилник през цялото време, като веднъж смесен с бактериостатичната вода, той би запазил потентността си максимум 30 дни.

Въпроси и отговори, митове за Melanotan Bionica - Меланотан 2

Може ли да лекува еректилна дисфункция Меланотан Бионика?

В първа фаза на клинично проучване, за изучаване на преките ефекти от Меланотан 2 при здрави хора през 1996 г., включва трима мъже.

Резултатите показват, че Melanotan II е в състояние да създаде тен, без излагане на слънце, чрез подкожни инжекции с пет ниски дози всеки ден.

Страничните ефекти, които са докладвани, включват: леко гадене и спонтанни ерекции на пениса. Така че, да Меланотан 2 има ефект на афродизиак и повишава либидото.

По-късно през 1998 г, Университета публикувано друго изследване в което участват двама мъже, страдащи от психогенна еректилна дисфункция.

Отново се вижда, че Меланотан 2 е способен да инициира ерекция при мъже страдащи от еректилна дисфункция (ЕД). Страничните ефекти са управляеми докато дозата е не повече от 0,025 мг на килограм телесно тегло.

Друго, трето изследване, публикувано през 2000г, също така изкарва заключението, че Меланотан 2 е в състояние да предизвика ерекция при пациенти страдащи от еректлна дисфункция..

Така че, да Melanotan II е възможно да бъде използван за лечение на ЕД, под медицинско наблюдение.

Може ли да се отслабне с Меланотан II

Няма убедителни доказателства от клинични проучвания с Меланотан, които да докажат, че Melanotan Bionica може да се използва като средство за отслабване.

Въпреки това, в мнго форуми и сайтове се пропагандира използването на пептида като средство за отслабване.

Излаганите причини са, че Melanotan II намалява апетита, което в крайна сметка би могло да доведе до загуба на тегло. Истината е, че не с тази цел е разработен Меланотан 2.

Намаленият апетит е страничен ефект от това съединение и използването му с подобна цел би било несъобразена.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5