Избор на категория
Вашата количка

Имунофан - Свещи

Съдържание: 5 ректални свещи
Активна съставка: Тимопоетин

Структурна формула: arginyl-alpha-aspartyl-lysyl-valyl-tyrosyl-arginine
Молекулна маса: 836 Da.

Съхранение и транспортиране: на хладно от 2 до 7 градуса

Имунофан ректални свещи е синтезиран на базата на естествения пептиден хормон на тимусната жлеза - тимопоетин. Препаратът съдържа активно вещество хексапептид. Съставът и последователността на аминокиселините са защитени с патент РФ № 2062096. Обстойните изпитвания и дългогодишният опит при употребата на препарата в най-авторитетните клиники в Русия убедително са показали, че в момента няма аналог на Имунофан в световната медицина в качеството му на ефективен имуномодулатор.

При срив на имунната система по различни причини - огромен стрес или въздействие на химически вещества, тогава ни атакуват тежки заболявания, включително онкологични.

За да не се допусне това, трябва да се приемат препарати, които нормализират имунитета. Имунофан има широк спектър на въздействие, който се концентрира в няколко основни направления - корекция на имунната система, възстановяване баланса на окислително-възстановителните процеси в организма, деактивиране на свободните радикали и подтиска негативните лекарствени въздействия на клетъчно ниво.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5

Може да харесате още

Последно разгледани