Избор на категория
Вашата количка

Follistatin FST-344

Follistatin FST-344
Follistatin FST-344
Follistatin FST-344
1 350.00 лв.
 • Производител: Alley
 • Follistatin FST-344 - 0,1 mg

  Производител: Alley
  Съдържание: 10 флакона

  Предназначение: Изграждане на мускулна маса, повишава силата и мускулния тонус, подсилва сухожилия и съединителна тъкан и спомага за по-добър сън и възстановяване.

 • Follistatin FST - 344 - Alley - 10 флакона х 0.1мг Myostatin Infibitor Polypeptide

  Информация за Follistatin

  Фолистатина (Follistatin) е изключителен протеин, който може да увеличи мускулната маса със свойството си да потиска миостатина.

  Фолистатина натурално се среща в скелетната мускулатура на повечето бозайници.

  Той съдържа голямо количество от аминокиселината цистеин, но за разлика от повечето протеини обсъждани в бодибилдърските среди, фолистатиновата молекула е свързана с въглехидрати.

  Фолистатинът, и по-специално фолистатин 344 (FS344), бързо набра популярност сред бодибилдърите с потенциала си бързо да увеличава чистата мускулна маса.

  Фолистатинът и мускулния растеж

  FS344 работи като се свързва с пептиди (на трансформиращ растежен фактор - TGF) като миостатин, който е отговорен за регулирането и лимитирането на мускулния растеж. Също е важно да отбележим, че миостатина има регулираща роля в фиброзата на скелетната мускулатура.

  Това представлява патологичен процес, който се изразява в повишено разрастване на съединителна тъкан, нарушаваща структурата на тъканите и органите. Прекалено много миостатин може да причини хронични заболявания в жизнено важни органи и тъкани.

  Освен заглушаването на дегенеративните свойства на миостатина, фолистатина също потиска синтеза и секреция на фоликулостимулиращ хормон (FSH) в хипофизата.

  Прекалено високи нива на FSH при мъжете подсказват за неправилна работа на тестисите. Това потиска мускулния растеж, възстановяването и нормалната работа на хормоните. НО важно отново да отбележим, че прекалено ниски нива на FSH също водят до негативни ефекти в здравето и репродуктивните способности.

  Докато някои инхибитори на миостатин, като Трихостатин А (TSA) изискват всекидневна дозировка, увеличени нива на фолистатин са наблюдавани до 15 месеца след първоначалната доза. Липсата на нужда от всекидневно инжектиране прави фолистатина много атрактивна алтернатива за потискане на миостатина.

  В последните години има значително увеличение в интереса към фолистатина и други инхибитори на миостатина. Това се дължи главно на това, че се търси алтернативно средство за борба с мускулни разстройства. Най-популярното средство в момента са анаболно андрогенните стероиди, които имат множество нежелани странични ефекти върху здравето.

  Действие и резултати с Follistatin FST-344

  1. Увеличена мускулна маса
  2. Повишена сила и издръжливост
  3. По-добър мускулен тонус
  4. Голяма мускулна плътност
  5. Добър сън
  6. Подсилва сухожилия и съединителната тъкан

  Дозировка и странични ефекти

  Препоръчителната доза е 50 микрограма на ден в продължение на 10 дена. Възможно е локално инжектиране в мускула, който искате да напредне. В този случай се препоръчва редуване лява и дясна страна.

  Фолистатинът няма значителни странични ефекти.

  При някои хора се наблюдава увеличение на апетита. Дълга употреба на пептида, обаче, не е препоръчителна, защото той потиска синтеза и секрецията на FSH от хипофизата (от където идва и името му). Това може да намали драстично сексуалното желание!

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

 • Плащане в брой или с карта на куриер
 • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5