Мастерон или Параболан

И двата препарата са мастноразтворими инжекционни анаболни стероиди, които е хубаво да се комбинират с още някой от продуктите ни. Активната съставка на Мастерон е Dromastanolone Di-propionate, а на Параболан - Trenbolone Acetate.

Masteron

Masteron  не ароматизира в каквато и да е доза. Повишаването на мускулната маса е често споменавано от атлети използващи го. Ненадминат е по своя ефект правещ мускулите релефни, плътни и пълни. Препаратът втрърдява вече изчистените мускули. Използвайки този препарат културистът подчертава мускулната сепарация. Атлетите го използват последните 4-5 седмици преди състезанието, съвместно с Primobolan, Parabolan, Oxandrolone (Анавар) и Winstrol. Novadex/Серпафар обикновенно не се използва с него, защото не ароматизира в каквито и да е дози. Токсичността на този препарат спрямо черния дроб е много малка.

Parabolan

Препарата е родственник на Дека-Дураболин. Сходството на двата препарата не се ограничава само до молекулярната структура, те работят почти еднакво, при допинг-контрол  често бъркат кой от двата препарата е бил използван. Параболан е малко по-андрогенен, от Дека (Нандролонов деканоат). Това е прекрасен продукт за основен период. Относително високите андрогенни свойства осигуряват допълнителна "сухост" на атлета. Тези свойства придават на мускулите изразителен и обемен вид. Препаратът може да  бъде ефективен и при нискокалорийна диети при условие че се приемат големи количества протеин.

Като цяло двата продукта не могат да бъдат сравнявани, защото са твърде различни, но по отношение на андрогенност и ароматоза, мастерона е по-твърд препарат, заради неговите свойства и субстанция.