Lipid Stabil (Липид Стабил)
Lipid Stabil (Липид Стабил)

Описание на Lipid Stabil (Липид Стабил)

Lipid Stabil (Липид Стабил) е добавка в помощ на холестерола и сърдечното здраве. Той е специално разработен като хранителна добавка при употреба на анаболни стероиди и е особено полезен по време на цикъла. Формулата му се фокусира върху 4 отделни области на сърдечносъдовите заболявания.
1) намалява LDL "лошия" холестерол;
2) увеличава HDL "полезния" холестерол;
3) намалява серумните триглицериди;
4) намалява оксидативния стрес и образуването на артериални плаки;
Антиоксидантите са важни и често се пренебрегват по време на употребата на анаболни стероиди, които увеличават нивата на хомоцистеина и оксидативния стрес. Въпреки че употребата на добавка не може напълно да елиминира сърдечносъдовите рискове от злоупотребата с анаболни стероиди, употребата на Lipid Stabil (Липид Стабил) е силно препоръчителна, тъй като може да помогне за намаляване на отрицателното им въздействие върху здравето.

Lipid Stabil (Липид Стабил) съдържа цялостна комбинация от почти дузина натурални съставки. Всеки компонент играе важна роля като оказва благоприятно въздействие върху ключови за здравето маркери. Например, чесън на прах е една от основните съставки и е доказано, че спомага за увеличаването HDL холестерола, намаляването на LDL холестерола, както и подобряване в отговора на антиоксидантите. Екстрактът от зелен чай (стандартизиран за EGCG с високо съдържание на полифеноли) е друга основна съставка, показана също за подобряване нивата на холестерола и намаляване на оксидативния стрес. Няколко други клинично изследвани съставки, известни за подобряване на нивата на холестерола, триглицеридите и антиоксидантния капацитет са ресвератрол, поликозанол, фитостероли, селен и инозитол хексаникотинат.

История на Lipid Stabil (Липид Стабил)

Lipid Stabil (Липид Стабил) е разработен през 2008г. от Уилям Луелин за Molecular Nutrition (САЩ). Идеята се фокусира върху разработване на добавка, която може да намали риска от сърдечносъдови заболявания при употребата на анаболни андрогенни стероиди. Продуктът се разпространява международно и в някои страни се счита за лекарство.

Как се разпространява Lipid Stabil (Липид Стабил)

Всяка доза за прием на Lipid Stabil (Липид Стабил) предлага 3 капсули, съдържащи комбинация от: екстракт от зелен чай (750 мг), чесън на прах (600 мг), инозитол хексаникотинат (400 мг), Японска фалопия стандартизирана за ресвератрол (200 мг), пантотенова киселина (100 мг), фитостеролов комплекс (100 мг), поликозанол (10 мг) и селен (200 мкг).

Странични ефекти

Lipid Stabil (Липид Стабил) е натурална хранителна добавка и не се очаква да предизвиква странични ефекти.

Приложение (Основно)

За общо повлияване на холестерола и липидите или като добавка при употреба на анаболни стероиди обичайно приеманата доза от Lipid Stabil (Липид Стабил) е 3 капусли на ден. Имайте предивд обаче, че тази добавка може да намали, но не може да елиминира напълно вредните сърдечносъдови въздействия причинени от злоупотребата с анаболни стероиди.

Наличност

Lipid Stabil (Липид Стабил) се произвежда в САЩ от Molecular Nutrition. Търгува се на международните пазари също.

Състав

Витамин Е (D-алфа токоферил сукцинат) 1.5 IU
Ниацин (инозитол Hexanicotinate) 300 мг
Пантотенова киселина (г-калциев пантотенат) 100 мг
Селен (L-селенометионин) 200 мкг
Екстракт от зелен чай (95% полифеноли, 45% EGCG) 750 мг
Чесън на прах (Allium sativum) 600 мг
Инозитол Хексаникотинат 400 мг
Фитостеролът комплекс (40% Фитостеролите) 250 мг
Polygonum Cuspidatum (Японска фалопия)(20% Ресвератрол) 200 мг
Поликозанол 10 мг

Предупреждения

Бременни или кърмещи жени, диабетици, хипогликемични, както и хора приемащи други лекарства трябва да се консултират с лекар или фармацевт преди да започнат приема на хранителни добавки. Съдържа соя.