Избор на категория
Вашата количка

Анаболен цикъл - Мускулна маса през лятото

Анаболен цикъл - Мускулна маса през лятото
Анаболен цикъл - Мускулна маса през лятото
590.00 лв.
789.00 лв.

  Стероиден цикъл за качество и сепарация.

  Комплектът включва

  - 3 х 10 мл Тренболон хексахидробензилкарбонат
  флакон Muscle Pharm P-JECT77

  - 6 x кутии украински тестостеронов пропионат
  (30 ампули) ФармаК

  - 6 x кутии таблетки депо Станозолол
  pharm - tec. Stanobolon Depot

  - 1 х Прегнил 5000 iu
  Organon

  - 1 х Кломифен цитрат
  Anfarm Hellas

  Продуктите са селектирани от д-р Станиславов

  Какво прави всеки продукт и допълнително описание

  P-JECT 77

  Тренболон хексахидробензилкарбонат е най-чистата форма на препарата Параболан, който е предназначен за хуманна употреба. Многодозовия флакон на Muscle Pharm е със съдържание 10 кубика по 77 мг/мл.

  Този изключително фин инжекционен анаболен стероид е по-мощен от тестостерон, но с по-слаби андрогенни свойства. Резултата, който прави този химичен медикамент е много строга физика, без необходимост от тежка диета.


  Тест. Пропионат

  Тестостерон пропионат на украинския фармацевтичен производител ФармаК е в кутии с по 5 ампули, всяка от която със съдържание 50 мг/мл Тестостерон пропионат.

  Този препарат има значително къс живот в организма и това предполага по-честото му инжектиране. Свойството му е да повиши желанието за тренировка и допълнителна мотивация, като ефектите му са изпомпаност на мускулите, прилив на допълнителна сила и повишено сексуално желание.


  Станозолол табл.

  Станозололът на таблетки за перорално приложение със забавено освобождаване на pharm - tec. е продукт със съдържание 30 таблетки по 20 мг станозолол депо. Този анаболен стероид подобрява растежа на мускулите и производството на червени кръвни телца, повишава плътността на костите и стимулира апетита. Забранен е за употреба в спортни състезания, заради изключителната си ефективност. Много любители са изградили пропорционалните си красиви тела именно с него, тъй като има функцията да изгаря мазнини и да стимулира мускулатурата, придавайки й релефен и напомпан вид.


  Схемата за прием достига до вас на хартиен носител с печат. Стероидната система е за бързо оформяне на тялото. Подходяща е за средно напреднали спортисти.

  Продуктите са с гарантирано качество, намалената цена е заради късия срок.

  Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

  Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

  ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

  1 5