Избор на категория
Вашата количка

Turanabol (100x10 mg)

Активна съставка на продукта: 4-Chlorodehydromethyltestosterone

Производител: TN Pharma USA
Съдържание: 100 таблетки по 10 мг ТУРАНАБОЛ

Орален Анаболен стероид

Туранабол TN осигурява „твърдия” вид, който състезаващите се бодибилдъри често наричат „качествен” мускул. При Туранабол липсва „подпухналия” и „пухкав” изглед, характерен за приема на Дианабол и много атлети сравняват ефекта от употребата му с този на Анавар. Всъщност, Туранабол се различава от Дианабола единствено от 4-хлоро добавката, като същата промяна в структурата се открива и при Клостебола.

Ефекти на Туранабол TN

Подобен като този на Метана, но с по-малко странични ефекти и по-мек привкус. Ползва се предимно за мускулна маса в основен период, но съчетан в комбинация с Винстрол, може да се разкрие впечатляващ резултат на чиста мускулна маса и подчертан релеф.

Turanabol (Подробна информация за Туранабол) на американската фирма TN Pharma (Trusted Nutrients) гарантира изключителни резултати.

Туранабол може да се окачестви като производен на Дианабол (Methandienone), но променената молекулна структура води до положителен баланс в характеристиките и действието му. Туранабол има значително по-ниска андрогенна активност в сравнение с Дианабол и значително по-добър баланс на анаболния спрямо андрогенния ефект.

Turanabol придава сила и издържливост, редуцира мазнините и изгражда сепарирана мускулатаура. Като действие може да се окачестви като съчетание межу най-добрите действия на Анавар и Дианабол (Methandienone).

Дозиране и прием на Туранабол TN

Препоръчителните дози за нуждите на бодибилдинга са 20-40 мг. дневно за мъжете и 5 мг. дневно за дамите (въпреки че при тях ефектът от Туранабол е осезаемо по-голям, по-сериозни са и страничните, вирилизиращи ефекти - появата на нежелано лицево окосмяване, удебеляване на гласа, загрубяване на текстурата на кожата и т. н., които стават забележими при дози от над 10 мг. дневно). При мъжете най-ефективни са дозите близки до 40 мг. дневно, макар че и по-малките количества са ефективни за намаляването на нивата и свързването на свързващия половия хормон глобулин (SHBG), като по този начин се повишава концентрацията на свободния тестостерон.

С изключение на вирилизиращите странични ефекти при жените, има сведения за единични случаи на рак на тестисите при мъже, в резултата на употребата на високи дози Туранабол в продължение на 5 години.

Дозировка и прием: Оптималният прием na Turinabol TN е до 50мг. дневно или до 5 таблетки на ден. За разлика от други анаболни стимуланти, този американски Туранабол не натоварва бъбреци и отделителна система - ще го установите по цвета на урината. Тurаnabol TN не води до задържане на вода, акне, гинекомастия дори и при близки до или максимални дози. Изследвания върху мъже атлети показват, че приемът на 50 мг. Turanabol TN дневно в рамките на 6 до 8 седмици не причинява странични ефекти.

Допълнителна информация за Туранабол TN

Използва се с огромен успех от олимпийските спортисти на Източна Германия, където е създаден за първи път. Неговите свойства се ценят десетилетия наред. Туранабол може да се приема включително и от жени, като дозата при тях е препоръчително да бъде три пъти по-ниска от тази при мъжете.

Туранабол е кръстоска между Метандростенолон и Клостебол (4-хлоро производен на естествения хормон тестостерон) и Оксандролон. Дериват на Тестостерон за орален прием.

Клостебол е слаб анаболен стероид, който е версия на Тестостерон хлорид със свойството да избягва преустройването на дехидротестостерон (DHT). Тази субстанция е неспособна да бъде преобразувана в естроген. Клостебол е химично съединение с анаболен състав, което присъства в много от анаболните и андрогенни стероиди. Замества половите хормони при мъже с андрогенен дефицит, например резултат от загубата на двата тестиса и в лечението на някои редки видове апластична анемия. Успешен при тежки телесни травми, присъстващ също в дерматологични и офталмологични препарати.

Именно 4-хлоро заместването прави Туранабол неподатлив на ароматизиране. Това е от изключителна полза за използващите го атлети и една от причините да бъде определян като “мекия Дианабол”. Приемът му не води до естрогенни странични ефекти като задържане на вода, акне, гинекомастия дори и при близки до или максимални дози. Две изследвания върху мъже атлети показват, че приема на 10 мг. Туранабол дневно в рамките на 6 седмици не предизвиква никакви тежки странични ефекти.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5

Може да харесате още

Последно разгледани