Избор на категория
Вашата количка

Testorapid

Производител: Алфа Фарма - Индия

Съдържание: 10 мл мултидозов флакон за инжекции със съдържание 1000 мг тестостеронов пропионат

Предназначение: Широкоспектърно

TestoRapid на Alpha Pharma (Тестостерон пропионат) е най-бързия тестостеронов естер и е предпочитана форма при диети в период за релеф.

Може да се каже, че препарата е любимия тестостерон сред жените билдери/за тези, които използват тестостерон, т.е. кръвните му нива са по-лесни за контрол в сравнение с другите тестостеронови естери.

При поява симптоми на вирилизация, атлетките не трябва да чакат седмици, нужни за да спадне концентрацията на тестостерон, както е при енантата например.

Хората, чувствителни към гинекомастия и водна задръжка е нужно да приемат антиестрогени.

Комбинацията Clomid или Nolvadex и Proviron, работи отлично, за да се предотвратят тези явления.

Информация за TestoRapid (Тестостерон пропионат)

Както всички препарати със съдържание на Тестостерон и TestoRapid 100 мг/мл, подтиска ендогенното производство на тестостерон.

Използването на тестостерон стимулиращи лекарства като Pregnil и/или Clomid/Nolvadex, Serpafar e желателно, за да се избегне пост стероидния крах.

Най-разспространените дози за този медикамент са инжектиране на 50-100 мг през ден, а други го инжектират всеки ден.

За най-оптимални резултати, три пъти седмично е напълно нормално.

ТестоРапид на Алфа Фарма 100 мг/мл обикновено се комбинира с Methandrostenolone, Anapolon или Deca-Durabolin (нандролонов деканоат) за качване на мускулна маса.

В цикли за релеф се съчетава с Winstrol, Primobolan или Anavar.

Действие на TestoRapid - Alpha Pharma

TestoRapid ускорява и засилва мускулния растеж и подпомага всички спортуващи да надминат естествената граница на собствените си физически възможности.

Синтетичният тестостерон бива късоверижен (Пропионат), средноверижен (Енантат/Ципионат) или дълговерижен (Ундеканоат).

За подобряване на спортните постижения се употребяват обикновено първите два вида в зависимост от фазата на подготовка на атлета.

Странични действия от тестостеронов пропионат

Както и при другите тестострон естери, съществува опасност от предозиране, което би причинило сериозни урологични проблеми.

Ако продуктът не е чист или е просто некачествен, съществува риск за черния дроб.

Иначе поради факта че може да бъде регулиран за няколко дни и да се избегнат изразените странични действия, Пропионатът (TestoRapid - Alpha Pharma) се смята за най-традиционно и широко използван стероид на световния пазар за спортни добавки.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5

Може да харесате още

Последно разгледани

    149.00 лв.