Избор на категория
Вашата количка

Sildenafil (Milan) - 4 таблетки х 25 мг

Sildenafil (Milan) - 4 таблетки х 25 мг
Sildenafil (Milan) - 4 таблетки х 25 мг
Не се предлага вече

Sildenafil е генерически еквивалент по съдържание и действие на известната Виагра, но в пъти с по-ниска цена. Отлично средство за борба при проблеми с ерекцията и задържането на еякулацията. Увеличава притока на кръв към пениса. Не е афродизиак, нито хормон.

Sildenafil е отличен секс стимулант, стимулатор на най-добрата цена. Продуктът е на таблетки и работи при всички мъже без изключение. Ефектът му не зависи от степента на еректилната дисфункция или възрастта.

Принципът на действие на препарата е следният: Два хормона се произвеждат в мъжкото тяло по време на сексуална възбуда: Cyclic GMP, който кара мускула в артериалната стена на пениса да повиши нивото на кръвта и Phosphodiesterase type5 (PDE-5), който намалява ерекцията.Sildenafil възпрепятства PDE-5. Докато е активен Силдеанфил задържа отделянето на хормона PDE-5, което позволява на пениса да е в ерекция по-дълго време. Сексуалната стимулация е задължителна, за да може Sildenafil да бъде ефективен. Активната съставка - силденафилът - е ензимен инхибитор, който предизвиква разширяване на кръвоносните съдове на пениса. В следствие на това се увеличава притока на кръв в него и това води до ерекция. Това се случва единствено, когато сте сексуално стимулирани.

Действие: Съдържащият се в таблетките Sildenafil цитрат, познат като активната съставка на Виагра, започва да действа от 10 до 15мин. след прием. С него ще е възможно вече не само да повторите сексуалния акт веднага след еякулация, но и да изпитате удоволствие повече от няколко пъти!

Sildenafil цитрат принадлежи към група лекарства, наречени инхибитори на фосфодиестераза тип 5 (ФДЕ5). Действието се състои в подпомагане на разширяването на кръвоносните съдове на пениса, което улеснява кръвонапълването му при сексуална възбуда. Sildenafil ще Ви помогне да получите ерекция, само ако сте сексуално стимулиран.Не трябва да упортебявате Sildenafil, ако нямате еректилна дисфункция. Не трябва да приемате Силденафил Сандоз, ако сте жена.

Sildenafil е лечение за мъже с еректилна дисфункция, наричана понякога импотентност. Тя означава, че мъжът не може да получи или задържи стабилна ерекция на пениса, необходима за сексуалния акт.

Преди да приемете Sildenafil

Не приемайте Sildenafil:
- ако вземате лекарства, наречени нитрати,тъй като комбинацията може да предизвика потенциално опасно понижение на Вашето кръвно налягане.Кажете на вашия лекар, ако приемате някое от тези лекарства, които често се дават за облекчаване на стенокардия или "болка в гърдите"). Ако не сте сигурно, попитайте Вашия лекар или фармацевт.
- ако използавате някое от лекарствата, известни като донори на азотен оксид като амилнитрит (попърс), тъй като комбинацията може също да доведе до потенциално опасно понижение на Вашето кръвно налягане.
- ако сте алегрични (свръхчувствителни) към Sildenafil или някоя от останалите съставки на Sildenafil
- ако имате тежък сърдечен или чернодробен проблем
- ако наскоро сте преживели инсулт или сърдечна криза или ако имате ниско кръвно налягане
- ако имате някои редки наследствени очни заболявания (като например пигментозен ретинит)
- ако някога сте имали загуба на зрението поради неартериитна предна исхемична невропатия (НАИОН)

Обърнете специално внимание при употребата на Sildenafil:

Съобщете на вашия лекар:
-ако имате сърповидно-клетъчна амения (аномалиа на червените кръвни клетки) , левкемия (рак на кръвните клетки), мултиплен миелом (рак на костния мозък). Ако имате деформация на пениса или болест на Пейрони.
- ако имате сърдечни проблеми. В този случай Вашият лекар трябва да провери внимателно дали сърцето Ви може да понесе допълнително натоварване като правене на секс.
- ако имате в момента стомашна язва или проблеми със съсирването на кръвта (като например хемофилия).
-ако изпитате внезапно намаление или загуба на зрение, спрете приема на Sildenafil и незабавно се свържете с Вашия лекар.

Sildenafil не трябва да се употребява едновременно с други лекарствени продукти за прием през устата или за локално лечение на еректилна дисфункция. Sildenafil не трябва да се прилага при лица под 18-годишна възраст.
Трябва да съобщите на Вашия лекар, ако имате бъбречни или чернодробни проблеми. Вашият лекар може да реши да Ви предпише по-ниска доза.

Шофиране и работа с машини

Sildenafil може да предизвика виене на свят и да повлияе зрението.

Как да приемате Sildenafil

Не трябва да приемате Sildenafil повече от един път дневно. Sildenafil трябва да се взема около един час преди планирания от Вас сексуален контакт. Изпийте таблетката цяла с чаша вода. Таблетката може да бъде разделена на равни четвъртини. Трябва да приемате поне 2 четвъртини, за да се достигне минималната ефективна доза.

Разделяне на таблетките

Поставете таблетката на твърда, равна повърхност с делителната черта нагоре. Натиснете с палеца в средата на таблетката и таблетката се разделя на равни четвъртини. Sildenafil само ще Ви помогне да получите ерекция при сексуална стимулация. Времето, за което се появява ефектът на Sildenafil, е различно при отделните индивиди, но обикновено е между половин и един час. Ако приемете Sildenafil по време на обилно хранене, ефектът може да настъпи по-бавно. Ако Силденафил не Ви помага да получите ерекция или ако ерекцията Ви не продължава достатъчно дълго, за да осъществите сексуален контакт, трябва да съобщите това на Вашия лекар.

Възможни нежелани реакции

Както всички лекарства Sildenafil може да предизвика нежелани реакции, въпреки че не всеки ги получава. Нежеланите реакции, съобщени във връзка с употребата на Sildenafil обикновено са леки до умерени и краткотрайни.

Ако имате болки в гърдите по време на или след сношение:
- Заемете полуседнало положение и се опитайте да се отпуснете
- Не използвайте нитрати, за да повлияете болката в гърдите.
- Свържете се незабавно с вашия лекар.

Всички лекарства, включително Sildenafil, могат да предизвикат алергични реакции. Трябва да се свържете незабавно с Вашия лекар, ако изпитате който и да е от следните симптоми след прием на Силденафил Сандоз: внезапно свирене в гърдите, затруднение в дишането или замайване ,оток на клепачите, лицето, устните или гърлото.

Удължени и понякога болезнени ерекции са съобщавани след прием на Sildenafil. Ако имате ерекция, която продължава повече от 4 часа, трябва да се свържете незабавно с лекар. Ако получите внезапно намаление или загуба на зрение, спрете приема на Sildenafil и се свъжете с Вашия лекар.

Какво съдържа Sildenafil

Активното вещество е Sildenafil.

Всяка таблетка съдържа 25 mg Sildenafil(като силденафил цитрат).
Други съставки са: безводен калциев хидрогенфосфат, микрокристална целулоза, коповидон, кроскармелоза натрий, магнезиев стеарат, захарин натрий, индиго кармин алуминиев лак (Е 132)

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5