Избор на категория
Вашата количка

Nandrolone Phenylpropionate - Balco

Nandrolone Phenylpropionate - Balco
Nandrolone Phenylpropionate - Balco
Не се предлага вече

Nandrolone Phenylpropionate - Balco - инжекционен мастноразтворим разтвор, една от формите на анаболния стероид Нандролон. Свойствата му са изключително близки с тези на Нандролон деконат. Основната разлика между двата препарата е скоростта, с която активният нандролон се освобождава и попада в кръвта.

Докато нандролон деконат осигурява освобождаване от мястото на инжектиране в продължение на 3 седмици, Nandrolone Phenylpropionate - Balco е активен само 1 седмица. Иначе са взаимнозаменяеми продукти. Дураболинът е високо ценен от атлетите поради способностите си да подпомага качването на мускулна маса и сила, без силни андрогенни или естрогенни старнични ефекти.

Nandrolone Phenylpropionate - Balco е модифициран нандролон като е добавен естер на фенилпропионовата киселина към хидроксилната грипа на 17-ти бета-С атом. Естерифицираните стероиди са по-неполярни от свободните и се по-бавно от мястото на инжектиране. При попадане в кръвообръщението се превръщат в свободни молекули нандролон.

Естерифицираните стероиди са създадени да удължат времето на терапевтичен ефект, позволявайки по-рядкото прилагане на медикамента, за разлика от свободните (неестерифицирани) стероиди. Nandrolone Phenylpropionate - Balco осигурява рязко освобождаване на нандролон в продължение на 24-48 часа след дълбока мускулна инжекция, като постепенно намалява до нормални нива до 2 седмици след инжекцията.


Предписание за мъже

За общ анаболен ефект се приемат 25-50 мг Nandrolone Phenylpropionate - Balco седмицчо за 12 седмица. При тренировки - 200-400 мг на седмица в цикъл от 8-12 седмици. Дозите за достатъчни, при повечето приемащи, за видимо покачване на мускулна маса и сила. Поради бързото си освобождаване в организма, седмичната доза обикновено се разделя в 2 приема.


Предписание за жени

При общ анаболен ефект се приемат 25-50 мг Nandrolone Phenylpropionate - Balco седмицчо за 12 седмица. При тренировки - 50 мг еднократна инжекция на седмица в цикъл от 4-6 седмици. Въпреки че е леко андрогенен препарат, при жените винаги се наблюдават андрогенни промени.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5

Може да харесате още

Последно разгледани

Nandrolone Phenylpropionate - Balco
Не се предлага вече