Информация за употреба на анаболни андрогенни стероиди и алкохолни напитки на Спортни храни SH | Sportnihrani - за ефекта и последиците от Стероидни цикли от SH | Спортни храни на анаболи с алкохол.

Алкохолни напитки в бар 

Алкохола е част от живота на мнозина, от началото на света. В много страни алкохола се сервира с храната като напитката на обяд или вечеря. Обединител и разединител, който заема мястото си в живота на повече от 80% в световното население.

Схващането и твърденията, че алкохолът обезводнява мускулите и подтиска имунната система са погрежни. Разнообразни митове, които се носят в различни електронни и печатни източници, че алкохолът съдържа голямо количество празни калории за бирено коремче също отпадат. Това са позиции на хора, които са чули от някъде нещо и след това го повтарят, други като тях правят същото и така се оформя всеобща позиция относно становището, че алкохолът е вреден.

Бодибилдърите вземат лекарства за терапия след Стероидни цикли от SH | Спортни храни за да се преборят с хормоналния дисбаланс, появяващ се след 10 - 16 седмична програма. Употребата на алкохол през това време, както и по време на самата програма със стероиди е вероятно да има по-увреждащо действие отколокото в някой друг период от годината, но и абсолютно грешно е, че алкохолът е по-вреден от стероидите. Ако двете неща се сравнят, то алкохолът е по-вредният.

Така или иначе употребата на алкохол не трябва да бъде прекомерна нито по време на цикъл, нито след или преди. Спорта не върви ръка за ръка с алкохолните напитки и системната им употреба в голем и дози.

Алкохолът увеличава естрогенните нива и донякъде нивото на тестостерона пада. Токсичността на оралните препарати за терапия след цикъла и по време на приема им могат да бъдат наистина токсични за черния дроб, тъй като те по същество са орални стероиди. Ако това се прави безразсъдно и лекомислено - без нужната информация и употреба без консултиране, има риск да бъдат засегнати вътрешни органи (най-често черен дроб).

Прием на алкохол и стероиди

Средно допустима стойност на твърд алкохол за дневен прием е 40 мл. При това количество се изключва всякаква вреда от странични ефекти или вреда върху черния дроб на спортистите.

Честият прием на алкохол в наднормени дози предизвиква негативно действие върху черния дроб, но за загуба на мускули не може да се повдига на въпрос. Разликата дали ще се изпие алкохол или не, със и без стероиди е незначителна и всички останали твърдения са весели.

Най-важното, още веднъж е дозата на стероидите - това е от значение за използващите анаболни препарати атлети, които заедно с тях приемат и алкохол. Веднъж седмично или два пъти по 200 мл твърд алкохол или няколко бири са безобидни.

Без употребата на алкохол, вие ще постигнете по-високи резултати!