Избор на категория
Вашата количка

Alphabol

Производител: Алфа Фарма - Индия

Съдържание: 50 таблетки Метан от 10 мг

Предназначение: За изграждане на мускулна маса

Alphabol Alpha Pharma - Methandienone е производен на тестостерона медикамент и проявява силен анаболен и андрогенен ефект.

Информация за Alphabol (Methandienone - Alpha Pharma)

Химична структура на Метандиенон (Alphabol)

Alphabol (Дианабол) е мощен орален стероид с активен състав Метандиенон.

Метандиенона (Метандростенолона) е контролирано вещество в САЩ и западна Европа, но остава популярен сред културистите.

Той може да се намери на пазара на черно в Съединените щати и е леснодостъпен без рецепта в страни като Мексико.

Метандростенолон, Метандиенон или просто Метан е един от най-популярните орални анаболни андрогенни стероиди.

С този медикамент да получите достатъчно голямо количество мускулна маса от високо качество, ако тренирате съобразно нуждите си и се храните качествено.

Продуктът на Алфа Фарма - Индия може значително да увеличи силовите показатели, както и външния вид на всички атлети, които го употребяват.

Спортистите обикновено правят поръчка на метандиенон за техния стероиден цикъл в съчетание с друг препарат и въпреки че наскоро стана популярно да се критикува метандиенон като „остарял“ стероид, това съвсем не е така!

Ако правилно се състави приема за провеждането на курса с Дианабол (Alphabol), след един и половина или два месеца можете да покачите тегло от 6 до над 8-10 килограма.

Същевременно ефектът на връщане назад се свежда до минимум и повечето от резултатите се запазват.

Много начинаещи спортисти решават да поръчат метан поради формата му на освобождаване.

Един от анаболните андрогенни стероиди, които се използват в спорта е Метандростенолон, метандиенон.

Другите му често срещани имена са Дианабол, Дана, Бионаол, Бионабол, Акрихин-Русия, Дабол, Данабол и т.н.

Не забравяйте, че цената не е най-важното нещо за спортните медикаменти, защото е много по-добре да получите качество за малко повече пари, отколкото нула процента ефект за сметка на няколко спестени лева.

Обикновено цената на Метандиенон е почти същата или равна на тази със Станозолола/Стромба на съвременния пазар от спортната фармакология.

Нашият дългогодишен опит ни позволи да създадем най-ефективните и в същото време сигурни схеми за неговото използване.

Алфабол (Дианабол - Methandienone) е значително по-активен от еквивалентно количество на тестостерон, което води до по-бързото нарастване на мускулна тъкан.

Въпреки това повишаването на нивата на естроген в резултат на ароматизиране на метандростенолон води до значително задържане на вода.

Вследствие на това се развива голяма мускулна маса и сила, която обаче е временна, след като е прекратен стероида се загубва постигнатия ефект.

Поради това те са използвани най-вече в началото на “стероидните цикли” за да се улесни бързото нарастване на мускулатурата и силата.

Употреба и ефекти на Алфабол - Methandienone (Alphabol)

Като тонизиращо средство за жените е използвано през 1960 година, но лекарите спират да го предписват поради маскулинизиращ ефект.

В културизма метандростенолона (Алфабол) продължава да се употребява и до днес, предимно от спортисти.

Обикновено се комбинира с инжекционни съединения като тестостерон пропионат, енантат, тренболон ацетат.

Някои успешни и професионални културисти като Арнолд Шварценегер и Серджио Олива са си признали дулгосрочната употреба на метандиенон преди лекарството да е било забранено.

Употребата на този продукт може да ви помогне за:

  • Бързо увеличаване на мускулната маса
  • Увеличаване на силовите показатели
  • Повишен апетит
  • Умерени свойства в изгаряне на мазнините
  • Укрепване на костната тъкан

Дозировка на Алфабол (Дианабол- Methandienone/Alphabol)

Алфабол (Dianabol) може да се приема и от жени, които спортуват.

Но е много тънка границата, с която могат да се появят страничните ефекти на този уникален продукт.

Оптималната дневна доза на метандиенона е при жени е обикновено наполовина, но ние ви съветваме да приемате Alphabol ако сте от женски пол не повече от 5 до 10 мг на ден.

Дори и от 2 мг, жените атлети ще получат страхотни резултати в пълен капацитет на този революционен продукт, доказал се в историята на спорта.

Има разногласия за определянето на дозата на Алфабол, но най-правилната такава е до 40 мг, когато продукта е истински.

Мнозина твърдят, че дозата е най-добре да бъде разделена на няколко части, защото препарата има полуживот за около 4 часа.

Други твърдят, че е по-полезно като се приеме цялата доза няколко часа преди тренировка, като така се оказва по-малко въздействие върху оста хипоталамус-хипофиза-тестиси.

За оптимално представяне на този медикамент ние съветваме да го приемате на три приема, през осем часа, като допустимата максимална доза не бива да прехвърля 60 мг.

Имайте предвид, че когато използвате истински анаболни стероиди, вие можете да получите ефект дори и от минимално количество от препарата!

Това е важно да се знае, тъй като напоследък има бол предлагани лекарства за спортна медицина, които са със съмнителен произход.

Повишените нива на андроген водят до агресивност, която би помогнала за вдигането на тежести в залата.

Андрогенният метаболизъм може да помогне с усвояването на хранителни вещества след тренировка, затова е подходящо да се приема и андрогенен протектор, антиестрогенен блокер като Кломифен цитрат.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5

Може да харесате още

Последно разгледани

    85.00 лв.