Избор на категория
Вашата количка

Тадалафил-СЗ

Описание на продукта

Тадалафилът на Северная Звезда - Ру̀ска федера̀ция е аптекарски циалис, който може да бъде ползван и като сексуален стимулант, и като средство за подобряване на мъжкото здраве при профилактика на простатата!

Тадалафил СЗ идва от Росси́йская Федера́ция до вас благодарение на SH | Спортни храни с оригинална опаковка в блистери с таблетки от 5 мг тадалафил (Циалис).

Една таблетка дневно е достатъчна за поддържане на страхотна ерекция, а когато се ползва за профилактика на простатната жлеза - хапчето за уикенда както го наричат се приема през два дни.

Продукта работи около 30 часа, само след локална стимулация.

За разликите между Тадалафил и Виагра 

Основните две разлики между упоменатите препарати са, че тадалафил няма познатите странични ефекти както Силденафила (Viagra) - повишаване на кръвното и зачервените очи.

Другата разлика между Виагра и Циалис е, че Тадалафил - СЗ действа много по-дълго време, около две денонощия.

Да, реално две денонощия секс, но без натрапчиво еректирал пенис и познатите на силденафил ефекти, а само когато се осъществи физически контакт с половинката.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5

Последно разгледани

Тадалафил - СЗ
Не се предлага вече