Избор на категория
Вашата количка

Fragment 176-191

Произход: Европа, Швейцария

Съдържание: 10 флакона със субстанция х 2 мг Фрагмент
HGH Бионика 176-191 (HGH Fragment - Swiss)

Производител: Bionica - Швейцария

Предназначение:
За изгаряне на мазнини и като агент, който подпомага и стимулира растежния хормон. Без странични ефекти, продукт с много високо качество!

Fragment Bionica HGH 176-191 е мощен пептид за намаляване на теглото, който е част от молекулата на растежения хормон, отговорен за изгарянето на мазнини. При проучвания на HGH Frag, е доказано, че намалява мазнините в тялото, особено в областта на корема.

Информация за Fragment Bionica HGH 176-191

Nanox Fragment HGH 176-191 е мощен пептид за намаляване на теглото и средство за качествено изгаряне на подкожни мазнини, който е част от молекулата на растежения хормон, отговорен за изгарянето на мазнини.

При проучвания на HGH Fragment, е доказано, че продукта на Bionica - Швейцария намалява мазнините в тялото, особено в областта на корема.

Разтежния хормон (GH), показва с пълна сила свойството си да гори мазнини когато инсулиновото ниво е ниско. Но от друга страна, продукта на Бионика - Швейцария (Fragment Bionica) работи при всички тези, които искат да се отърват от излишните мазнини в проблемните области на тялото.

Действие на Fragment Bionica

Освобождаването на инсулин в организма се дължи главно на консумацията на въглехидрати, въпреки че всички видове макроелементи (въглехидрати, мазнини и протеини) предизвика освобождаването на инсулин до известна степен.

Тъй като HGH Fragment-а на Бионика стимулира тялото да гори мазнини и използва складираните мазнини за енергия, ако наскоро сте консумирали калории (храна или напитка) тялото ви просто ще използва тези калории за енергия (дейност, създадена от тялото), вместо да освободи складираната с времето мазнина.

Ако няма храна в организма, за да се създаде само енергия, създадена от тялото, HGH Фрагмент ще използва натрупаните мазнини,и ще забележите намаляване на мазнините в тялото си през следващите седмици.

Фрагмента работи успешно за изгарянето на подкожни натрупвания и нежелани мазнини, които са образувани около корем, ханш и други области на тялото.

Допълнителна информация за фрагмента на Бионика

Положителни страни на HGH Fragment - Bionica - Swiss 176-191:

  • Намалява телесните мазнини
  • Доставя на черния дроб секреция на IGF-1
  • Повишава издръжливостта
  • Допринася за растежа на костна тъкан
  • Подмладява (анти-стареене).

Отрицателни страни на HGH Frag 176-191: НЯМА!

Препоръки за употреба на Фрагмент HGH

Препоръчва се приема на HGH Фрагмента 176-191 да е поне 3 месеца, и не повече от 22 седмици (5 месеца и 2 седмици).

Препоръчва се една инжекция на ден от най-малко 250 мкг HGH Frag 176-191.

Дозирането е две единици, разделени на два приема - сутрин и вечер преди сън, на гладно (поне половин час преди и след инжекцията).

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5