Стромба е търговско наименование на множество продукти, класифицирани като анаболни стероиди, които съдържат активното вещество Stanozolol. Този препарат се използва от почти всички атлети, приемащи анаболни препарати и действа включително като обезводняващо и изгарящ мазнините медикамент за Фитнес аптека.

Комбинацията на Stromba с L-Carnitine е безмислена, тъй като двата препарата нямат нищо общо помежду си и не е необходим L-Carnitine като допълнително средство в стероидния цикъл за изсушаване или отслабване, орелефяване, изчистване.

Да се сравняват двата препарата - Stromba и L-Carnitine е като да сравняваме боза с портокалов фреш. Няма смисъл да се приема L-Carnitine от атлети, които използват вече станозолол, тъй като средствата, с които се закупува тази хранителна добавка л-карнитин ще бъдат безпредметни, безполезни! Разбира се L-Carnitine е една приятна хранителна добавка, която най-важна функция е подпомагане на сърцето, но тя е препеоръчителна за употреба предимно сред женската аудитория, тъй като мъжете са силния пол, който не може да усети така добре този продукт както жените. Същото е с друг анаболен стероид на име Анавар. Например при мъжете дозата е от 40 мг до над 100 мг дневно, а жените го приемат в много по-ниски количества от порядъка на 5 - 10 милиграма. Повече за отслабване, цикли и друга информация можете да направите като ни изпратите запитване, или да прочетете друга информация в SH | Sportnihrani - Цикъл със Stromba и Anavar.