Една от много успешните анаболни системи за изграждане на приятен външен вид е с повече от два или три анаболни препарата, като дозите са минимални, до средни. В тази анаболна схема за изграждане на твърда и качествена мускулатура ще бъдат разгледани четири анаболни стимулатора, които се приемат в цикъл с продължителност 10 седмици.

  • Необходим е качествен соматропин - хормон на растежа, който се поставя на всеки два дни по 3 единици подкожно и това става най-често в областта около пъпа - коремната част на тялото.
  • SH | Sportnihrani препоръчва параболана на NASpharma, който се поставя два пъти седмично по една ампула със съдържание 100 мг/мл или общо 200 мг тренболон ацетат седмично.
  • Анавара с най-добро качество за 2014 година е на pharm - tec. - Oxabolon Depot (Анавар с удължено освобождаване) или Oxabolon Rapid (бърз Анавар), като при този орален анаболен стероид дневните дози са от 40 до 60 мг. Няма разлика в състава на двата продукта на pharm - tec. Депо серията се приема веднъж дневно, а рапид таблетките е необходимо да бъдат взимани два или три пъти дневно, за по-качествена усвояемост.
  • Тестостерон ципионат на pharm - tec. е четвъртият компонент от системата за изграждане на мускули. Това е най-бавния тестостерон от всички останали естери, като неговия прием интрамускулно е веднъж на седмица по 200 мг или по-точно една ампула.

Как действат тези анаболни елементи

Хормона на растежа е съвкупност от 191 аминокиселини, които действат в организма по много начини и най-ценният от тях е, че забързва метаболизма до такава степен! Мазнините се изгарят и кожата става тънка като найлон, вестник, лист... Вените са на лице и организма е подготвен за качествено натрупване не мускулна тъкан и маса.

В комбинация с останалите анаболни препарати, хормона на растежа действа силно анаболно - започва да бъде изграждана мускулна маса, която освен сериозно количество е силно качествена и на лице е една много красива и симетрична човешка фигура.

Единствен, параболана прави точно това, което е описано по-горе, но в комбинацията с растежен хормон - нещата са двойно или тройно по-качествени.

Анавара придава на мускулите в организма неповторима сила и допълнителна твърдост и релеф на мускулите.

А тестостерона е задължителен за комбиниране с хормон на растежа, тъй като отключва всички необходими негови качества и цикъла става ползотворен и напълно качествен. Тестостерон ципионат е най-бавния тестостерон и няма нужда да се поставя често, а само един път седмично.

Цена за целия цикъл от 10 седмици

SH | Sportnihrani предоставя отстъпка в цената при закупуване на всичките препарати, необходими за осъществяването на тази анаболна система и крайната цена с безплатна доставка за всички изброени в количества, нужни за завършване на успешния план е относителна, заради голямото разнообразие на продукти в SH | Sportnihrani, но средната сума, необходима за такава система варира от 1500.00 до 2000.00 лв.