Избор на категория
Вашата количка

Trenbolone Acetate (10 ml, 100 mg/ml, Flor Medico)

Trenbolone Acetate (10 ml, 100 mg/ml, Flor Medico)
Не се предлага вече

Производител: Flor Medico

Съдържание: 10 ml Тренболонов ацетат с концентрация 100 мг/мл

Предназначение: В силова подготовка в професионалния спорт.

Информация за Тренболоновия ацетат на Флор Медико

Trenbolone Acetate е бързодействаща инжекционна форма на мощния анаболен стероид Trenbolone (Тренболон). Стероидът родител (trenbolone) е дериват на нандролона и има силни анаболни и андрогенни свойства.

Сравнено милиграм за милиграм, той е значително по-мощен от тестостерона, както като анаболен, така и като андрогенен агент, макар че везните са наклонени в полза на анаболния му потенциал.

Относително високите андрогенни свойства осигуряват допълнителна "сухост" на атлета. Тези му свойства придават на мускулите изразителен и обемен вид. Trenbolone може да бъде ефективен и при нискокалорична диети при условие че се приемат големи количества протеин.

Функция и особености на Trenbolone Acetate - Flor Medico

Този анаболен стероид се използва успешно както за подобряване на релефа, така и за увеличаване на мускулната маса и сила, при това без задръжката на вода така характерни за Тестостерона или Метандростенолона.

Trenbolone дава огромна твърдост на мускулите. Високото андрогенно действие на препарата намалява вероятността от претренирване, ускорява възстановяването, мускулите изглеждат напомпени, и в същото време дълбоко очертани. Тренболоновият ацетат притежава много силни андрогенни и анаболни свойства, но не ароматизира веднага, поради което задръжката на вода е много малка.

Тъй като препарата не задържа вода, от него не трябва да се очаква рязко увеличение на телесното тегло, а се наблюдава прираст на качествена мускулатура. В организма живота му е 2-4 дена.

Дозиране и комбиниране на Trenbolone Acetate

Повечето атлети го инжектират два пъти седмично. Опитът показва, че добри резултати се постигат при дози от 1 мл на всеки 3дни.

Много добра комбинация е 100 мг Trenbolone на всеки два дни и 50 мг Winstrol през ден или 50 мг Testosterone propionate на всеки два дни.

Атлетите, които се интересуват от по-бърз прираст на мускулна маса, често добавят и 20 до 30 мг дневно Истински Дианабол (Methandrostenolone).

В комплекс с Анавар (25 мг Anavar на ден), препарата се използва за силова подготовка при атлети желаещи да минат в по-горна категория.

Странични ефекти от тренболон ацетата

Гинекомастия при използването на този продукт се наблюдава рядко, само при дълга употреба в много високи дози. При използване на дози до 200 - 300 мг седмично препарата е слабо хепатотоксичен.

Ако употребата е до 8 седмици не се наблюдава промяна в ендогеното производство на хормони. При по дълги цикли е добре да се приемат тестостерон стимулиращи препарати в края на цикъла.

Препарата не предизвиква промяна на електролитите в кръвта, затова високото кръвно налягане при него е рядкост. При голяма част от атлетите, които го използват се наблюдава агресивно поведение, дължащо се на силното андрогенно действие на препарата.

Trenbolone не се превръща в дехидротестостерон, затова акнето и косопада при приема му са рядкост. На всеки атлет препарата действа по различен начин, но повечето от прилагащите го намират за безопасен при правилна употреба.

Въпреки че не се наблюдават потресаващи промени в мускулната маса, Trenbolone обезпечава качествена мускулатура и се явява многоцелеви препарат от типа на Дека. Френската версия на Параболан вече не се намира на пазара, но истински такъв с удължено действие е продукта:
Parabolan (Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate) - Flor Medico.

Има различни фирми предлагащи инжекционата форма, поради което се налага да подхождате внимателно при покупката на препарата.

Доставяме до адрес и до офис на Еконт. Доставката се извършва в рамките на 24 часа. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email, по телефон или съобщение през Viber чат, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас. Цената за доставка се изчислява автоматично преди финализиране поръчката.

Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. SPORTNIHRANI не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

1 5

Може да харесате още

Последно разгледани

Trenbolone Acetate
Не се предлага вече